Μεγάλη συναυλία Φιλαρμονικής Καποδίστριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 15 Μαρτίου 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2019

Μεγάλη συναυλία Φιλαρμονικής Καποδίστριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 15 Μαρτίου 2019


Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας "Καποδίστριας", ανακοινώνει τη μεγάλη Συναυλία της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης" ώρα 20:30. Σολίστ θα είναι ο Σωκράτης Άνθης, αρχιμουσικός της Φ.Ε. Μάντζαρος (τρομπέτα) και η Κέλυ Τουσμάνωφ (σοπράνο). 

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Δημήτρης Παπικινός.

Είσοδος ελεύθερη με προσκλήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο κτίριο της Φιλαρμονικής. 

Προσκαλούνται τα μέλη, οι μουσικοί, οι φίλοι της Φιλαρμονικής, οι Κερκυραϊκές οργανώσεις του λεκανοπεδίου, όλοι οι Κερκυραίοι των Αθηνών αλλά και όσοι επιθυμούν από την Κέρκυρα και οι Αθηναίοι φίλοι, στη μεγάλη αυτή Συναυλία της Φιλαρμονικής. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας "Καποδίστριας", επιθυμεί θερμά να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ειδικότερα : 
τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που αποδέχτηκαν ομόφωνα την πρόταση του, τους Συμβούλους της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, καθώς και την κυρία Έλενα Γισδάκη υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την όλη οργάνωση και ρύθμιση όλων των διαδικασιών και λεπτομερειών που αφορούν στην πραγματοποίηση της συναυλίας αυτής.

Πηγή: www.corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες