ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ & ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ & ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου σας καλούν, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 17.30 στο Δημαρχείο( αίθουσα Δ.Σ), σε ένα ανοικτό και συγκροτημένο διάλογο, με στόχο να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις προκειμένου να ξεπεράσουμε τη μίζερη κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

Κατά τη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση για τις ανοικτές δράσεις ΕΣΠΑ που αφορούν τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων:«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση – Εκπαίδευση»

Καθώς και παρουσίαση των προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΕΚ) του επιμελητήριου Κορινθίας.

«Ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας για να στηρίξουμε τις τοπικές αγορές της Κορινθίας»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες