Έκτακτο: Οι Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα στον Έβρο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Έκτακτο: Οι Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα στον Έβρο


Oι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν έναν Έλληνα υπήκοο στον Εβρο την ώρα που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με παράνομο τρόπο, όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές πρόκειται για 50χρονο ποινικό με τα αρχικά Μ.Α. ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας υπήκοος βρίσκεται στο τμήμα αλλοδαπών της Αδριανούπολης με σκοπό εκδοθεί στην Ελλάδα.

Tο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, αναφέρει ότι ο 50χρονος έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα σε φυλάκιση 10 ετών για φόνο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, όπως είπε ο ίδιος κατά την ανάκρισή του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η αστυνομία παρέδωσε τον συλληφθέντα στην περιφερειακή μεταναστευτική αρχή, προκειμένου να δρομολογήσει την επιστροφή του στη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες