Ραχήλ Μακρή: «Κάτω τα ματωμένα βρωμόχερά σας Γεροβασίλη από τη Μακεδονία, επίγονοι και ανδρείκελα των ηττημένων γενίτσαρων του εμφυλίου» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2019

Ραχήλ Μακρή: «Κάτω τα ματωμένα βρωμόχερά σας Γεροβασίλη από τη Μακεδονία, επίγονοι και ανδρείκελα των ηττημένων γενίτσαρων του εμφυλίου»


Ενώ οι κατσαπλιάδες των Σκοπίων βυσσοδομούν επίσημα πλέον μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών τους, κραδαίνοντας διεθνώς και στον ΟΗΕ «Μακεδονική εθνική και πολιτισμική ταυτότητα, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, κληρονομιά και επικράτεια», η Συριζαία παραδουλεύτρα παντός καιρού και εργοδότη, Όλγα Γεροβασίλη, βρήκε την ώρα και τη στιγμή να βάψει πάλι την Ελληνική Σημαία με αίμα ελληνικό.

Γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν πάντα οι πρόγονοι και προπομποί του Τσίπρα στην Προδοσία των Πρεσπών, οι λήσταρχοι, χαφιέδες και γενίτσαροι του Εμφυλίου που κατέφυγαν ηττημένοι το 1949 στα Σκόπια, για να προετοιμάσουν την εκδίκησή τους μετά από 70 χρόνια.

Όσο αίμα Μακεδόνων και να χύσουν όμως τα κνώδαλα, οι Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Οικονομολόγος (MSc in Banking)
Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες