“Κάλπες” στο εργατικό κέντρο Κορίνθου την Κυριακή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

“Κάλπες” στο εργατικό κέντρο Κορίνθου την Κυριακή


Η Εφορευτική Επιτροπή, που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων-μελών του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου την 10 Φεβρουαρίου 2019 προκειμένου να διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε., ανακοινώνει τα εξής:

1. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 17/02/2019, ημέρα Κυριακή και από ώρες 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, οδός Κολοκοτρώνη αριθ. 54 στη Κόρινθο.

2. Οι υποψηφιότητες συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων για την εκλογή τους στα παραπάνω όργανα θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Ε.Κ.Κορίνθου καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας της. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 15/02/2019 και ώρα 18:00μ.μ., οι οποίες και θα παραληφθούν από την Εφορευτική Επιτροπή προκειμένου σύμφωνα προς το καταστατικό του Κέντρου να προχωρήσει στον έλεγχο των υποψηφιοτήτων και στην ανακοίνωση των συνδυασμών.

3. Προκειμένου οι αντιπρόσωποι να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία της 17/02/2019 ημέρα Κυριακή και από ώρες 10:00 έως 17:00, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το Εκλογικό Συνδικαλιστικό τους Βιβλιάριο. ΄Οσοι δεν έχουν εκλογικό συνδικαλιστικό βιβλιάριο θα έχουν μαζί τους το ατομικό Βιβλιάριο υγείας.

Τέλος καλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι, που έχουν δικαίωμα ψήφου να προσέλθουν στη ψηφοφορία της 17/2/2019 για την εκλογή των παραπάνω οργάνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες