Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου, με την διοίκηση του εργατικού κέντρου Αιγίου και σωματείων της περιοχής (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019

Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου, με την διοίκηση του εργατικού κέντρου Αιγίου και σωματείων της περιοχής (Εικόνες)


Μετά από πρόσκληση του εργατικού κέντρου Αιγίου, την Κυριακή 3/2/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης και των σωματείων της περιοχής με την βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου Σία, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων , αλλά και να υπάρξουν οι αναγκαίες απαντήσεις που αφορούν στα εργασιακά ζητήματα.

Ο διάλογος επί των εργασιακών θεμάτων υπήρξε γόνιμος ενώ παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου.

Οι παραβρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους σχετικά με την αύξηση του κατώτερου και κατώτατου μισθού, το εξέλαβαν δε ως πρώτο θετικό βήμα για την επαναφορά των 751 ευρώ καθώς και την προβλεπόμενη επέκταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες