Ραχήλ Μακρή: «Η δίωξη του π. Χρήστου, αποτελεί την συνεχιζόμενη επέλαση του στυγνού φασισμού των γενίτσαρων μετά την κύρωση της προδοσίας των Πρεσπών» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2019

Ραχήλ Μακρή: «Η δίωξη του π. Χρήστου, αποτελεί την συνεχιζόμενη επέλαση του στυγνού φασισμού των γενίτσαρων μετά την κύρωση της προδοσίας των Πρεσπών»


Η παραπομπή στο Μονομελές Ρόδου του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστου Σιάννα, μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά με την κατηγορία της δημόσιας προτροπής σε βία, αποτελεί την συνεχιζόμενη επέλαση από το πιο στυγνό φασισμό των Γενιτσάρων μετά τη «κύρωση» της εγκληματικής Συμπαιγνίας των Πρεσπών.

Όλοι σήμερα είμαστε δίπλα στον παπά, αιχμάλωτοι και κρατούμενοι στο πιο ανθελληνικό καθεστώς της νεότερης ιστορίας μας.

Συμπαράσταση σε όσους διώκονται για την Μακεδονία μας.

Είναι οι Νέοι Μακεδονομάχοι — Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Ζήτω ή Μία και Αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων!

Ραχήλ Μακρή 

Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

Οικονομολόγος (MSc in Banking)

Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες