Τι είπε στο Debate ο Βασίλης Νανόπουλος για Άδωνι, χρίσματα και ανεξαρτητοποιήσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2019

Τι είπε στο Debate ο Βασίλης Νανόπουλος για Άδωνι, χρίσματα και ανεξαρτητοποιήσεις


Για τις δηλώσεις Γεωργιάδη: Την απάντηση στους «βαρώνους του κόμματος » θα την δώσουν οι πολίτες!
Εγώ κρατώ τη δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τίποτα άλλο! Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Πρόεδρος. Ο Αντιπρόεδρος θεωρώ υπερέβη την γραμμή λόγω της της φιλικής σχέσης που λέει συνεχώς ότι έχει με τον κ Καλλίρη. Ο κ Βαγγέλης Μειμαράκης λίγα λεπτά μετά μίλησε για ανεξάρτητη υποψηφιότητα! Ποιος κοροϊδεύει ποιόν; Οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας αισθάνονται οργή γιατί κάποιοι που θέλουν να εμφανίζονται ως «βαρώνοι» πίσω από κλειστές πόρτες, τους χρησιμοποιούν ! Όλοι ξέρουν πως είμαι Νεοδημοκράτης και δεν το κρύβω είπε ο κ Νανόπουλος , άλλοι τελευταία ερχόμενοι από άλλα κόμματα επιζητούν νομή της επερχόμενης εξουσίας και προσωπικά οφέλη . Εγώ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα την κομματική μου ιδιότητα ούτε έλαβα μισθό διορισμένος σε κρατική θέση . Την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες! Το χρίσμα στον επόμενο δήμαρχο θα δώσουν οι δημότες στις εκλογές .
Για τα χρίσματα και την εμπλοκή των κομμάτων
«Ανήκω στη ΝΔ πολλά χρόνια, είμαι Νεοδημοκράτης και δεν το απεμπολώ όμως η υποψηφιότητά μου στο Δήμο είναι ανεξάρτητη, αυτό είχα δηλώσει και το 2014! Η Συμμαχία Πολιτών ζητά το χρίσμα της κοινωνίας, των πολιτών, των δημοτών ανεξαρτήτως του κόμματος που ψηφίζουν! Σαφώς διατηρούμε την κομματική μας ταυτότητα όμως αυτή δεν μπήκε ποτέ από εμένα ως βασική προϋπόθεση υποψηφιότητας. Άλλοι το έκαναν αυτό! Είναι κακό να εμπλέκονται οι κομματικοί μηχανισμοί στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης . Εμείς δεν επιχειρούμε την διάσπαση όπως κάνουν κάποιοι άλλοι! Είμαστε η παράταξη που ενώνει τους πολίτες .
Για την προεκλογική περίοδο: Εμείς δεν επιχειρούμε την διάσπαση
Ελπίζω, και χαίρομαι που συμφωνεί και ο κ.Πνευματικός, να έχουμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο. Η αντιπαράθεση να είναι με επιχειρήματα και θέσεις! Ο καθένας να προτείνει και από αυτό να κριθεί διότι αυτό επιζητούν οι πολίτες. Είναι βέβαιο πως δεν θα συγκλίνουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες, με άλλη διαδρομή και διαφορετικές τοποθετήσεις όμως θα συζητήσουμε και πραγματικά χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια δεν καταγράφονται εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα γνωρίζουμε τα προβλήματα , έχουμε άποψη, θέση και πρόταση γι αυτό και η αντιπαράθεσή μας θα είναι γόνιμη όπως γόνιμη ήταν και η αντιπολίτευσή μας.
Για τις ανεξαρτητοποιήσεις: Έντιμη στάση είναι η παραίτηση
«Η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει τους λόγους που κάποιος δεν ολοκληρώνει την θητεία του και διαφοροποιείται. Μερικοί το πράττουν έχουν λόγους ιδιοτελείς και προσωπικούς σχεδιασμούς και δεν πρεσβεύουν την προσφορά στον πολίτη για την οποία εξελέγησαν . Όταν κάποιος εκλέγεται με συγκεκριμένο συνδυασμό και επικεφαλής οφείλει όταν διαφοροποιείται να παραιτείται! Ο νόμος βέβαια λέει το αντίθετο όμως η καθαρή και έντιμη λύση είναι η παραίτηση! Το να δημιουργεί πρόβλημα και να μεθοδεύει λύσεις είναι απαράδεκτο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες