Τραγωδία σε ταβέρνα στην Καλαμάτα - Tρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2019

Τραγωδία σε ταβέρνα στην Καλαμάτα - Tρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου (Video)


Σε τραγωδία κατέληξε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, σε ταβέρνα στην παραλία της Καλαμάτας, καθώς κόστισε τη ζωή σε τρία άτομα.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ανακοίνωσε ότι απεγκλωβίστηκαν από την ταβέρνα τρεις άνθρωποι «χωρίς τις αισθήσεις τους», η έκρηξη έγινε σε φιάλη υγραερίου σε μια από τις παλαιότερες ταβέρνες της πόλης, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα. 
 
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, oι εν λόγω τραυματίες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου της Καλαμάτας, όπου κατέληξαν. 
 
 
 
Νεκρές, σύμφωνα με την αστυνομία είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων, καθώς και η 53χρονης σύζυγος του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο χώρο.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φιάλη ανεφλέγη με τα τραγικά αποτελέσματα, την ώρα που η σύζυγος του ιδιοκτήτη επιχειρούσε να την αλλάξει.
 

Από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.
 
Επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Η πόλη της Καλαμάτας γιόρταζε την Παναγία την Υπαπαντή και ήταν γεμάτη επισκέπτες. 
 
Ωστόσο, ο τοίχος που χώριζε την κουζίνα από την αίθουσα όπου δειπνούσαν οι πελάτες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς «μπλόκαρε» το ωστικό κύμα και τις φλόγες που ακολούθησαν την έκρηξη, με συνέπεια να μην τραυματιστεί κανείς από τους θαμώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες