ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ''! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 09, 2019

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ''!



Η 2η Γενική Συνέλευση των Ιδρυτικών Μελών της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” για τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαρτίου 2019, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”.


Από αριστερά προς τα δεξιά:Γιάννης Γλυκοφρύδης (τομέας Υποδομών)-Χρήστος Παντελέου (Γραμματεία)-Μάχη Ανδριανού (τομέας Επικοινωνίας)

Οι παρευρεθέντες ενημερώθηκαν για την πορεία, τις δράσεις και τους στόχους της Νέας Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'' από τα στελέχη της Κίνησης και τον Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Β. Καραπανάγο.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Απόστολος Λυχούδης (τομέας Επικοινωνίας)-Γιώργος Γρηγοράκος (γραφείο Τύπου)
Εν συνεχεία ο υπεύθυνος του τομέα υποδομών κ. Γιάννης Γλυκοφρύδης παρουσίασε τις γενικές γραμμές, το πλαίσιο και το πνεύμα που πρόκειται να κινηθεί, καθώς και τους βασικούς άξονες ανάπτυξης που θα στηριχθεί, το υπό κατάρτιση πρόγραμμα της Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ''.


Κατόπιν, ακολούθησε διάλογος και συζήτηση, κατά την οποία τα Mέλη κατέθεσαν τις απορίες, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, και αντάλλαξαν σκέψεις και ιδέες σχετικά με την μελλοντική πορεία του Δήμου.



Τομέας Επικοινωνίας Μάχη Ανδριανού και Αννή Κόντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες