«Εγώ στέλνω λουλούδια, όχι εξώδικα». - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 09, 2019

«Εγώ στέλνω λουλούδια, όχι εξώδικα».


Σε μία κίνηση σπάνιου πολιτικού πολιτισμού προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ώρα για Δράση» και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Δημήτρης Βασιλείου.

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Δημήτρης Βασιλείου έστειλε μια ανθοδέσμη στην επίσης υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» Μαρία Πρωτοπαππά.

Η Μαρία Πρωτοπαππά μετά το πρώτο ξάφνιασμα για την κίνηση - έκπληξη του Δημήτρη Βασιλείου μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του και τον ευχαρίστησε θερμά για την υπέροχη ανθοδέσμη.

Ο Δημήτης Βασιλείου συνομιλώντας με τη Μαρία Πρωτοπαππά είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ στέλνω λουλούδια, όχι εξώδικα».

Οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές και ευχήθηκαν ο προεκλογικός αγώνας εκ μέρους όλων να εξελιχθεί με πνεύμα πολιτικού πολιτισμού.





loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες