Λαϊκή Συσπείρωση: Στο Λουτράκι σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου ο Νίκος Γόντικας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2019

Λαϊκή Συσπείρωση: Στο Λουτράκι σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου ο Νίκος Γόντικας


Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου ο Νίκος Γόντικας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα περιοδεύσει στον Νομό Κορινθίας.

Το πρωί θα επισκεφτεί χωριά του Βοχαϊκού και θα ακολουθήσει συγκέντρωση-συζήτηση, για τη μάχη των δημοτικών περιφερειακών εκλογών, στο κεντρικό καφενείο της πλατείας του Βοχαϊκού στις 12 το μεσημέρι.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Βέλου- Βόχας Δημήτρης Τσουτσάνης, όπου και θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Το απόγευμα θα γίνει περιοδεία στο Λουτράκι, όπου θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στις 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Θα παρέμβει και ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λουτρακίου Χρήστος Ασημακόπουλος και θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες