Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του Νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του Νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίων


Yπεγράφη η Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Νέο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίων» (στο οικόπεδο που στεγάζεται και το Γυμνάσιο Ισθμίων), προϋπολογισμού 3.739.677,01€.


Η Ανέγερση του σύγχρονου Νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίων στη θέση «Κυρά Βρύση» συνολικού εμβαδού 2030,6m2 θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο και θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών σε σχολικές υποδομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας και της επιδίωξης για τη δραστική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2), θα τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελούμενο από 130 panels με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 270 wp.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες