Στην Πελοπόννησο ο Ι.Βαρδακαστάνης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2019

Στην Πελοπόννησο ο Ι.Βαρδακαστάνης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ


Στις 13 και 14 Μαρτίου ο Ι. Βαρδακαστάνης παρουσιάζει τα δικαιώματα των ΑμεΑ στην ΕΕ σε Σπάρτη, Καλαμάτα, Τρίπολη

Στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου θα είναι την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, όπου από κοινού με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου θα παρουσιάσει το βιβλίο του EDF «Τα δικαιώματά σου στην ΕΕ». Συγκεκριμένα:

• Την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. ο κ. Βαρδακαστάνης θα παρουσιάσει το βιβλίο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης (Αγίου Νίκωνος 124, τηλ.27310-28539).
• Την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στην αίθουσα «MESANA» του ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26, τηλ. 27210-22334).
• Ενώ την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 39, τηλ. 2710-222218).

Το βιβλίο «Τα δικαιώματά σου στην ΕΕ» αφορά στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στην ΕΕ, όπως διαμορφώθηκαν την τελευταία 20ετία, μετά τους αγώνες του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος, αλλά και των κατά τόπους εθνικών αναπηρικών κινημάτων, όπως είναι το ελληνικό. Η συγγραφή είναι του EDF και η μετάφραση στα ελληνικά της ΕΣΑμεΑ.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες