ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΟΝΤΟ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΟΝΤΟ!



By Ο εκλογομάγειρας


Εμπόριο ελπίδας και παιχνίδι στις πλάτες απελπισμένων ανθρώπων, φαίνεται ότι παίζουν κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι, μοιράζοντας φρούδες ελπίδες για να υφαρπάξουν την ψήφο και να διαμορφώσουν κάλπικη υπεροχή ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στη δημοτική βιβλιοθήκη Λουτρακίου, την Τετάρτη 13/3, "Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τάζουν θέσεις εργασίας σε ένα εργοστάσιο που αυτή τη στιγμή είναι κλειστό".

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κώστας Λογοθέτης αναφερόταν στο πρώην εργοστάσιο της Pepsico HΒΗ στο Λουτράκι, το οποίο από το 2014 έχει βγει στο σφυρί από γνωστό κτηματομεσιτικό γραφείο του Κολωνακίου και παραμένει ακόμα στα αζήτητα!
Να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο της Pepsico HBH στο Λουτράκι έβαλε λουκέτο τον Ιανουάριο του 2013, λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η αμερικανική πολυεθνική στην ελληνική αγορά, απολύοντας και τους τελευταίους 20 εναπομείναντες εργαζομένους.

Ωστόσο, κάποιοι «μπαρουτοκαπνισμένοι» στα δημοτικά έδρανα υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη του ψέματος και την άγρα ψήφων, τάζουν λαγούς με προεκλογικά πετραχήλια, χωρίς να διστάσουν να εκμεταλλευτούν την απόγνωση, το αδιέξοδο των πολιτών για στοιχειώδη επιβίωση, ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας για δουλειά σε θέσεις εργασίας που αυτές δεν υπάρχουν τόσο στον δημοτικό, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Το ίδιο παιχνίδι, όμως, παίζεται και με τον Ιρλανδό επιχειρηματία, Luke Comer, ο οποίος αγόρασε τα δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος τη μία εμφανίζεται να ενδιαφέρεται να αγοράσει κλειστό ξενοδοχείο (που τελεί υπό κατάρρευση) στους Αγίους Θεοδώρους και την άλλη, παρακείμενο στο Καζίνο οικόπεδο αξίας 1.000.000 ευρώ.

Ο εκλογομάγειρας

Πηγή: http://www.loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες