Λουτράκι: Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου μαζί με το Σ.Ε.Ο στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι (Φωτογραφίες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2019

Λουτράκι: Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου μαζί με το Σ.Ε.Ο στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι (Φωτογραφίες)



Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου μαζί με το Σ.Ε.Ο (Σώμα Ελλήνων Οδηγών) παράρτημα Λουτρακίου και πολλούς φίλους συμμετείχαν στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2019 με θέμα την θαλάσσια ρύπανση και όχι μόνο.

Με την ενέργεια τους αυτή ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου περνούν ακόμα ένα κοινωνικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες , προσπαθώντας να ευαισθητοποίησουν άπαντες για τη καθαριότητα των θαλασσών και ακτών της χώρας μας.

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου αναφέρει χαρακτηριστικά:


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου μαζί με το Σ.Ε.Ο (Σώμα Ελλήνων Οδηγών) παράρτημα Λουτρακίου και πολλούς φίλους συμμετείχαμε στο καρναβάλι Λουτρακίου με περιβαλλοντολογική διάθεση.

Η Λεωφόρος στο Λουτράκι γέμισε από Θάλασσα, Ποσειδώνες, γοργόνες, ψαράκια, χταποδάκια, μέδουσες και άλλα πλάσματα του Θάλασσας που με τα συνθήματα τους ευαισθητοποίησαν τους παρευρισκόμενους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το άρμα μας με απορρίμματα που μαζέψαμε από την παραλία ήταν τα δώρα της θάλασσας που μας τα επέστρεψε.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον, Σταματάμε να ρυπαίνουμε!!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!

Δείτε φωτογραφίες απο την καρναβαλική παρέλαση:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες