Ραχήλ Μακρή: «Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ εντάσσεται στο κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμών κατά των κατοίκων του Γέρακα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

Ραχήλ Μακρή: «Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ εντάσσεται στο κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμών κατά των κατοίκων του Γέρακα»


Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ σε βάρος μου, εντάσσεται στο κλίμα εκβιασμών, τρομοκρατίας, διώξεων και καταστολής που προωθεί το πανικόβλητο καθεστώς μπροστά στη σθεναρή αντίσταση και ανυπακοή των κατοίκων του Γέρακα, μετά την άρνηση τους για την δομή μεταναστών στην Δέση του Γέρακα.

Οι γκεμπελίσκοι του καθεστώτος Τσίπρα, χρησιμοποιούν το προεκλογικό κλίμα για να προωθήσουν τις αντεθνικές και αντιλαϊκές μεθοδεύσεις τους συκοφαντώντας κάθε αντίθετη φωνή ή ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Όποιος θέλει να δει τι πραγματικά ειπώθηκε στην Παλλήνη, ας δει τα βίντεο (https://www.facebook.com/RachelMakriOfficialPage/videos/602471273553693 / https://www.facebook.com/rachel.makri/videos/3056015954424453/ για να διαπιστώσει το παραλήρημα και τους εκβιασμούς με «παρανομίες» για να μη διαμαρτύρονται οι «παράνομοι» και να εκμεταλλεύονται την «παρανομία», όπως κάνουν και στο Μάτι όπου κρατάνε όμηρους στους πυρόπληκτους.

Είναι ξεκάθαρο πια, πως το καθεστώς Τσίπρα χρησιμοποιεί το προεκλογικό κλίμα για να τρομοκρατήσει, δυσφημίσει και φιμώσει κάθε αυθεντική και ανεξάρτητη αντιπολίτευση στις αντεθνικές και αντιλαϊκές αυθαιρεσίες του.

Θέλει να απομονώσει και αποβάλει από το εκλογικό σώμα, οποιονδήποτε συνεχίζει να αντιστέκεται στην προδοσία της Μακεδονίας μας, την κρυφή παράδοση εθνικού χώρου στους Τούρκους, τις αθρόες ελληνοποιήσεις και τη διασπορά «προσφύγων» σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης 

Πρώην Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες