Θανάσης Μουζάκης: Αναμένοντας την απάντηση όλων των υποψηφίων Δημάρχων για το debate - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2019

Θανάσης Μουζάκης: Αναμένοντας την απάντηση όλων των υποψηφίων Δημάρχων για το debate



Ο Θανάσης Μουζάκης, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" στη συνέχεια της πρότασης του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη για την διεξαγωγή debate μεταξύ όλων των υποψηφίων έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ........

Παρακολουθώντας την συνέντευξη τύπου πού έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ και επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ", εντύπωση έκανε η πρόταση του για έναν δημόσιο διάλογο (DEBATE) όλων των διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου. Μια πραγματική καινοτομία για την προεκλογική περίοδο.

Σημειωτέον οτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτή η πρόταση από τον κ.ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ καθώς και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 είχε επαναληφθεί, δυστυχώς όμως χωρίς ανταπόκριση από τους συνυποψηφίους του....

Πράγματι μία ρεαλιστική πρόταση, δεδομένου ότι όλοι οι υποψήφιοι καταρτίζουν ψηφοδέλτια και εκπονούν τα προγράμματα τους. Όμως οι Δημότες μας για να αποφασίσουν θα πρέπει να είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τις προτάσεις και τους στόχους όλων των υποψηφίων, για το τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα καθώς και για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας. Για τυχόν λάθη και αστοχίες..... Δικαιούνται να γνωρίζουν γιατί ο Δήμος μας έμεινε στάσιμος σε όλους τους τομείς τα τελευταία 5 χρόνια τι έγινε και τι δεν έγινε,και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον για να ανακάμψει και να αναπτυχθεί.

Και όλα αυτά να τους γνωστοποιηθούν μέσα απο μία γόνιμη διαλογική συζήτηση των συνυποψηφίων με ερωτήσεις πού θα θέσουν οι δημοσιογραφοι των τοπικών ΜΜΕ προκαλώντας τους να δώσουν πειστικές απαντήσεις, ώστε να βγάλουν σωστά συμπεράσματα και να επιλέξουν σωστότερα.

Εν αναμονή λοιπόν της συμμετοχής τους.....

Ήδη ένας εκ των υποψηφίων (σημ. συντ. ο Δημήτρης Βασιλείου, επικεφαλής του συνδυασμού "Ώρα για Δράση") με ανακοίνωση του δέχτηκε τη πρόταση για τον δημόσιο διάλογο.

Οψόμεθα......."




loutraki365.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες