Η 12η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ρωσίας αύριο στη Θεσσαλονίκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Η 12η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ρωσίας αύριο στη Θεσσαλονίκη


Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου θα συμπροεδρεύσει με τον Υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Yevgeny Ditrikh, στην 12η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ρωσίας, που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Οι προπαρασκευαστικές εργασίες της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής (ΜΔΕ) λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου. Οι εργασίες αναμένεται να καλύψουν μεγάλο εύρος των διμερών οικονομικών σχέσεων (εμπορικές σχέσεις, αγροτική ανάπτυξη, ενέργεια, μεταφορές, τουρισμός, παιδεία και έρευνα και τεχνολογία, τηλεπικοινωνίες, τεχνολογίες πληροφορικής, και επιχειρηματική συνεργασία κλπ).

Στο πλαίσιο της ΜΔΕ θα γίνει επεξεργασία νομικών κειμένων που θα αποτελέσουν τη βάση περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των δυο κρατών. Αναμένεται να υπογραφούν συμφωνίες που αφορούν στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας και στη δραστηριότητα του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ΜΔΕ, στις 19 Απριλίου και περί ώρα 15:00 μ.μ., θα γίνουν σύντομες δηλώσεις στον Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες