Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά


Την κήρυξη 24ωρης απεργίας, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πρωτομαγιά από τις 00.01 τα ξημερώματα έως 24.00 τα μεσάνυχτα, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

«Παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν να συσσωρεύονται καθημερινά, με αποκορύφωμα την εξακολούθηση εφαρμογής του νόμου για τις μειωμένες και ειδικές συνθέσεις στα επιβατικά μεσογειακά και ακτοπλοϊκά πλοία, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και τη συνεχιζόμενη παραβίαση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε ό,τι αφορά τις ώρες απασχόλησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Το σωματείο των ναυτικών καλεί την κυβέρνηση και την εργοδοσία να δώσει επιτέλους λύσεις στα προβλήματα, ενώ ζητά τη συμμετοχή όλων στην απεργιακή κινητοποίηση.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες