ΜΑΝΑΒΗΣ | ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ κ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

ΜΑΝΑΒΗΣ | ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ κ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ


Επειδή καθημερινά ο πανικός αυξάνεται και οδηγεί σε χρήση κάθε μέσου ή ψέματος για την διάσωση του καταρρέοντος συστήματος Παπακυριάκου, με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι μετά από επικοινωνία με το ΕΣΡ (Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) ισχύουν τα εξής:

1ον. Καμία εταιρεία του Μητρώου Φορέων και Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων δεν έχει διενεργήσει δημοσκόπηση στο δήμο μας. 

2ον. Η φερόμενη ως δημοσκόπηση την οποία διακινούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και το περιβάλλον του απερχόμενου δημάρχου είναι πλήρως ελεγχόμενη και υποκινούμενη, αφού υπήρχε η δυνατότητα να ψηφίσει κάποιος ανοιγοκλείνοντας το router αλλάζοντας Ip και σβήνοντας τα cookies. 

3ον. Ενημερώνουμε όλους ότι η σχετική καταγγελία έχει ήδη γίνει και η δικαιοσύνη θα έχει τον τελικό λόγο.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή όποιο "κόλπο" και αν χρησιμοποιήσει στις 26 Μαίου δεν μπορεί να αποφύγει την κρίση των πολιτών.

Ο κ.Παπακυριάκος με ΜΗΔΕΝ έργο σε όλους τους τομείς.

Με ΜΗΔΕΝ εντάξεις έργων και χρηματοδοτήσεις.

Με ΜΗΔΕΝ μελέτες δεν θα διασωθεί απο την μνήμη των συμπατριωτών μας.
Ο δήμαρχος που οδήγησε με την αδράνεια του 9 χρόνια τον δήμο Βέλου-Βόχας στην ερήμωση και την ταπείνωση πρέπει να απολογηθεί στους πολίτες και δεν μπορεί να τους παραπλανήσει και πάλι.

Αρκετά.

Η αληθινή δημοσκόπηση έγινε την Κυριακή 14 Απριλίου στο κέντρο "Κουτρουμπής" στην Γράνα Ζευγολατιού.!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες