Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Ράχηλ Μακρή κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Ράχηλ Μακρή κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου


Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης Ραχήλ Μακρή, κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αναφέρει:


Κατέθεσα σήμερα 19/4/2019 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των αδικημάτων παράβασης καθήκοντος και απιστίας, καθώς παρά το νόμο ο ΓΓ του Δήμου Παλλήνης με την άδεια και τις ευλογίες του Δημάρχου Παλλήνης συνεχίζει να ασκεί ελευθέριο επάγγελμα.

Εκμεταλλευόμενος την υψηλή Διοικητική Θέση που κατέχει στον κρατικό μηχανισμό, παρά το γεγονός ότι από το νόμο προβλέπεται ασυμβίβαστο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ασκεί καθήκοντα συμβούλου επ’ αμοιβή σε Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ν. Ηρακλείου.

Κατά συνέπεια, ο Δήμος μας στερείται των υπηρεσιών του κατά τον χρόνο που αυτός ασκεί την παράλληλη εργασία σε άλλον Δήμο, ζημιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους Δημότες.

Σε μια εποχή που οι Δημότες Παλλήνης πλήττονται από ανεργία και φεύγουν στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας, αποτελεί σκάνδαλο η διπλοθεσία του κυρίου αυτού, ο οποίος αμείβεται με δυο πλουσιοπάροχους μισθούς χιλιάδων ευρώ.


Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης

Πρώην Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες