Άγιοι Θεόδωροι: Συνάντηση γνωριμίας των κατοίκων με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 03, 2019

Άγιοι Θεόδωροι: Συνάντηση γνωριμίας των κατοίκων με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”


Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 31 Μαρτίου 2019, του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” και υποψήφιου Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Β. Καραπανάγου, με κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, στο ασφυκτικά γεμάτο “BOGA CAFE ”, που βρίσκεται στην παραλία της πόλης.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία των μελών της Δημοτικής Παράταξης, που τον συνόδευαν, είχαν την ευκαιρία, μέσω του διαλόγου, να ενημερωθούν για τις θέσεις των κατοίκων, σχετικά με την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και να ακούσουν τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά.


Ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης Γιώργος Γρηγοράκος αφού καλωσόρισε τους παρευρεθέντες, αναφέρθηκε στους λόγους δημιουργίας της παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”, στην ονοματοδοσία της, καθώς και στον συμβολισμό του λογότυπου.


Ακολούθως, ο επικεφαλής της Παράταξης Ιωάννης Β. Καραπανάγος, στην εισηγητική του ομιλία αλλά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τόνισε ιδιαίτερα, μεταξύ άλλων: ''Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δύο πρώην Δήμων και πως ο Δήμος μας είναι μία ενότητα, μία ολότητα. Δεν έχει σημασία εάν ο Δήμαρχος είναι από τους Αγίους Θεοδώρους, τα Ίσθμια, το Καλαμάκι, την Κυρά Βρύση, το Λουτράκι, την Περαχώρα, τα Πίσια, τον Σχίνο. Σημασία έχει να μην υπάρχουν περιοχές διαφορετικής και άνισης μεταχείρισης, καθώς και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ο Δήμος μας χρειάζεται το κατάλληλο πρόσωπο με ικανούς συνεργάτες και συγκεκριμένο σχέδιο για να βγει από την πολύχρονη κρίση.''
Επιπλέον υπογράμμισε: ''Παρατηρείται θεσμική εκτροπή, από τη Δημοτική Αρχή, στο θέμα της πλήρους και αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν. Η Δημοτική Αρχή αποφεύγει συστηματικά, στο δημοτικό συμβούλιο, να παρέχει όλα τα στοιχεία, τα οποία θα επέτρεπαν οι συνδημότες μας να έχουν διαμορφωμένη και τεκμηριωμένη άποψη''. 


Στην εξαιρετικά εποικοδομητική και ωφέλιμη συνάντηση επισημάνθηκε απ’ όλους ότι ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έχει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, σε σχέση με άλλες περιοχές, όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και της Ελλάδας, μπορεί, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του, να αποτελέσει ένα Δήμο πρότυπο. Καθήκον της Δημοτικής Αρχής είναι να διαχειρίζεται καθετί, το οποίο συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου, να αφουγκράζεται τις ανάγκες των κατοίκων και να συνεργάζεται με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τους φορείς, για υποδομές και έργα ουσίας που απασχολούν τον Δήμο και να μην αναλώνεται σε μια ρηχή, συγκεντρωτική, προσωποκεντρική και χωρίς όραμα διαχείριση.


Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας αποτελούσαν οι:
Απόστολος Λυχούδης
Νίκος Ανδριανός
Γιώργος Γρηγοράκος
Χρήστος Παντελέου
Ξενοφώντας Νταρλαγιάννης
Μάχη Παπακωνσταντίνου
Γιάννης Γλυκοφρύδης
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου
Κώστας Σταυρόπουλος

\


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες