Η Ο.Σ.Ε.ΤΥ.Π. καλεί τους εργαζόμενους σε απεργία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 30, 2019

Η Ο.Σ.Ε.ΤΥ.Π. καλεί τους εργαζόμενους σε απεργία


Η Ο.Σ.Ε.ΤΥ.Π προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών να συμμετάσχουν στην 24ωρηΑπεργία που αποφάσισε η Διοίκησή της για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019, καθώς επίσης και στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ο.Σ.Ε.ΤΥ.Π. αναφέρεται:

Οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια, με την ανεργία, τον αποκλεισμό, τις άσχημες οικονομικές συνθήκες, που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε εξάντληση των αντοχών και των ανοχών της.

Σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση έχουν περιέλθει οι εργασιακές σχέσεις στον κλάδο και ειδικότερα σε Καζίνο, με την απλήρωτη εργασία να τείνει να γίνει κανόνας σε αρκετές εκ των επιχειρήσεων.

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους και όλες εκείνους/ες που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας,

Όλους και όλες εκείνους/ες που υπερασπίστηκαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την ίδια τη ζωή τους, δίχως να ρισκάρουν τις ζωές των άλλων,

Όλους και όλες εκείνους/ες που αγωνίστηκαν για την επικράτηση της πραγματικής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, δίχως να την υπονομεύουν καθημερινά με τις ενέργειες και τις πράξεις τους,

Όλους και όλες εκείνους/ες που μιλούσαν για ΙΣΟΤΗΤΑ και το εννοούσαν,

Όλους και όλες εκείνους/ες που οι έννοιες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ, δεν ήταν απλά το άλλοθι για την άσκηση

βίας και παρεμπόδισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελεύθερης βούλησης των άλλων,

Αποφασίσαμε ομόφωνα:

Την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 με τ’ ακόλουθα αιτήματα:

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

⇒ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

⇒ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

⇒ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, ΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΠ Play ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

⇒ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

⇒ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

⇒ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες