ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ -ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ HANDBALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ -ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ HANDBALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ



Με επιτυχία πραγματοποιηθείτε την Τρίτη 23/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.Γαλαννόπουλος η Πασχαλινή γιορτή των μικρών αθλητών του τμήματος Ηandball του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου αφού διασκέδασαν παίζοντας και σκοράροντας στη συνεχεία κάλεσαν τους γονείς και τους ενεργεία παίκτες της αντρικής ομάδας σε οικογενειακό διπλό, οπού το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Στο τέλος της γιορτής, οι μικροί αθλητές του τμήματος παρέλαβαν τα πασχαλινά δώρα από τους παίχτες της αντρικής ομάδας και στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Τόσο ο έφορος του Τμήματος, Λ. Τυφτικίδης, όσο και ο Προπονητής Κ. Χατζηκωνσταντίνου, ευχαρίστησαν τους γονείς και τους αθλητές για την συμμέτοχη τους, και έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις του τμήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες