Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΜΑΪΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 26, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΜΑΪΟΥ 2019

Τι παίζει με τη “Χρυσή Αυγή” στη Θεσσαλονίκη;

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακοσ ματθαιοπουλοσ

Σοβαρό πολιτικό ρήγμα δέχτηκε η Ναυαρχίδα της “Χρυσής Αυγής” με τη μη συμμετοχή του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” που ηγείτο ο κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης! Αφού κηρύχτηκε άκυρος ο συνδυασμός της “Χρυσής Αυγής” από την ελληνική δικαιοσύνη (Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης)!

Έτσι η “Χρυσή Αυγή” στο Δήμο της Θεσσαλονίκης δεν θα διεκδικήσει τα εκλογικά ποσοστά που της αναλογούσαν, λόγω και της σθεναρής πατριωτικής θέσεώς της στην εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Από του σημείου όμως αυτού, ξεκινούν διάφοροι συνειρμοί και σκέψεις!

Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!

Έτσι φρονώ, πως επειδή θέλουμε λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρξει επίσημη διάψευση, αυτών των πληροφοριών!

Όμως δυο 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές, ακούγονται διάφορες φήμες για τη μη συμμετοχή του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης!

Η πρώτη ομιλεί για υπόγεια διαδρομή στήριξης του υποψηφίου για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργου Ορφανού (Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον)! Ως γνωστόν ο Γιώργος Ορφανός δεν στηρίζεται από τη ΝΔ (εκλεκτός της ο κ. Ταχιάος)!

Όμως λέγεται ότι στηρίζεται ο Γιώργος Ορφανός από τον μεγαλοεπιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη!

Η δεύτερη ομιλεί για υπόγεια διαδρομή στήριξης του υποψηφίου για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη (Δύναμη Πολιτών)! Που τον θεωρούν σαν τον περισσότερο συγγενικό χώρο με τη “Χρυσή Αυγή”!

Η επόμενη ημέρα θα φανερώσει πολλά και τότε θα μπορέσουμε να γίνουμε περισσότερο αποκαλυπτικοί!!

Έφτασε η ώρα της πραγματικής Ευρώπης…

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαλβίνι και Λεπέν

Αλίευσα από το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.el.gr άρθρο του κ. Νεκτάριου Αρχοντίου, το οποίο είναι επίκαιρο, αποκαλυπτικό και παρουσιάζει την επόμενη ημέρα που η Ευρώπη αλλάζει…

Το άρθρο έχει τίτλο: Σαλβίνι και Λεπέν βρέθηκαν πάλι μαζί για την τελική “συσπείρωση” στις ευρωεκλογές:

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, Σαλβίνι και Λεπέν ένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλα εθνικά ευρωπαϊκά κόμματα, στέλνοντας ένα μήνυμα προς την αριστερόστροφη Ευρώπη. Η Εναλλακτική Γερμανία για την Deutschland, το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) των Κάτω Χωρών, η Sme Rodina της Σλοβακίας και η Volya της Βουλγαρίας ήταν μερικά από τα εθνικά κόμματα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση αυτή.

Αφού έφτασε στη σκηνή μέσα σε ένα θορυβώδες πλήθος χιλιάδων υποστηρικτών στην Piazza del Duomo του Μιλάνου, ο Σαλβίνι έστειλε «τελεσίγραφο» προς εκείνους που όπως είπε έχουν προδώσει την Ευρώπη και τα όνειρα των ιδρυτών της υπονοώντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως εκείνοι είναι οι πραγματικοί φασίστες.
Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Δεν υπάρχουν εξτρεμιστές, ρατσιστές ή φασίστες εδώ, οι εξτρεμιστές είναι εκείνοι που κυβερνούν την Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια».

Ο Σαλβίνι είπε πως «η Μέρκελ, ο Μάκρον, ο Τζορτζ Σόρος και ο Γιούνκερ είναι εξτρεμιστές ηγέτες που έχουν προδώσει την Ευρώπη στο όνομα της χρηματοδότησης, των πολυεθνικών, και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης».

«Μαζί χτίζουμε το μέλλον, δεν υπάρχει ακροδεξιά εδώ, υπάρχει μόνο πολιτική κοινής λογικής», συνέχισε ο Σαλβίνι. Κατά την ομιλία του, ο Ιταλός ηγέτης χαρακτήρισε την Ευρώπη ως «ένα από τα ομορφότερα όνειρα». «Η Ευρώπη των Εθνών για την οποία μίλησαν οι De Gasperi, De Gaulle και Margaret Thatcher».

Μετά από τον Σαλβίνι, η Μαρίν Λεπέν ανέβηκε στη σκηνή, λέγοντας πως «αυτή είναι μια ιστορική στιγμή, λέμε όχι στη μετανάστευση που έχει καταστρέψει τα έθνη μας, θέτοντας τον κόσμο μας σε κίνδυνο».

Από αυτό τον αγώνα, απουσίασε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν και το κόμμα του Fidesz, ο οποίος βέβαια έχει ταχθεί στο πλευρό του Σαλβίνι.

Ο πρώην σύμβουλος του Εθνικοδεξιού ηγέτη Ντόναλντ Τράμπ, Στίβ Μπάνον, προέβλεψε πως τα εθνικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη θα μπορούσαν να καταλάβουν τριάντα έως τριάντα πέντε τοις εκατό των εδρών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εν τω μεταξύ, όπως φαίνεται το κόμμα της Μαρίν Λεπέν (23,5%) αναμένεται να «εξαφανίσει» το REM του Εμανουέλ Μακρόν. Πριν τις Ευρωεκλογές, η Γαλλίδα εθνικίστρια κάλεσε τον Μακρόν να παραιτηθεί άμεσα στην περίπτωση που το κόμμα της συγκεντρώσει στις Ευρωεκλογές, μεγαλύτερη υποστήριξη από το δικό του.

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, το κόμμα του Ματέο Σαλβίνι αναμένεται να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο κόμμα της Ιταλίας λαμβάνοντας έως και το 32% των ψήφων. Θα μπορούσε επίσης όπως όλα δείχνουν να είναι το μεγαλύτερο μεμονωμένο κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι εργάζεται νύχτα και μέρα για την Ιταλία. «Εάν είναι απαραίτητο, θα δώσω τη ζωή μου για την Ιταλία, για τα παιδιά μου, για σας. Δε θα σταματήσω για τίποτα και για κανέναν », είπε.

Το μήνυμα που στέλνει η «εθνικιστική συμμαχία» με επικεφαλής της τον Ιταλό εθνικιστή είναι πως η αλλαγή θα έρθει και η ανεξέλεγκτη μετανάστευση θα σταματήσει.

Την ίδια ώρα, μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει παγκόσμια η ολοένα και μεγαλύτερη άνοδος των εθνικιστικών κομμάτων, που προβάλλεται από τα περισσότερα ΜΜΕ ως κάτι το εφιαλτικό.

Η ημέρα των κρίσιμων Ευρωεκλογών πλησιάζει και τα αποτελέσματα τους θα «χαράξουν» την πορεία που θα ακολουθήσει η Γηραιά Ήπειρος και οι χώρες που την αποτελούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες