Εφτασαν τα πρώτα πολυτελή σκάφη στο Ναύπλιο για το 6ο Mediterranean Yacht Show - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2019

Εφτασαν τα πρώτα πολυτελή σκάφη στο Ναύπλιο για το 6ο Mediterranean Yacht Show


Τα πολυτελέστατα σκάφη αναψυχής που θα λάβουν μέρος 6ο Mediterranean Yacht Show ξεκίνησαν να έρχονται στο Ναύπλιο.

Σε συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας του 5ου Mediterranean Yacht Show που σημείωσε αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αποφάσισε να επιμηκύνει την διάρκεια της εκδήλωσης κατά μία ημέρα, προκειμένου να καλυφθεί ο αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών τόσο από πλευράς σκαφών όσο και από πλευράς yacht brokers.

Το 6ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες, λαμβάνοντας χώρα στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των 107 εγγεγραμμένων σκαφών, και τον συνολικό αριθμό επαγγελματιών του κλάδου να ξεπερνά τους 400 από ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.

Η σταθερή επιλογή του Ναυπλίου ως τόπου διεξαγωγής του event δεν περιορίζεται μόνο στην φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της περιοχής αλλά και στην απεριόριστη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων που καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση ενός γεγονότος τέτοιου βεληνεκούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες