ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2019

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ;


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Επί του πιεστηρίου…

Έγραφα στις 23 Μαΐου 2019 στο άρθρο μου “Γιώργος Πατούλης και Χρυσή Αυγή πάνε χέρι - χέρι” την είδηση, που πράγματι ήταν συγκλονιστική!

«Άριστη και αξιόπιστη πηγή μου με ενημέρωσε, ότι προ μηνός συναντήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι (;;;), ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αδελφός του κ. Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Παναγιώτης Μιχαλόλιας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και “έδωσαν τα χέρια” για τη δεύτερη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών της Αττικής!

Δηλαδή ότι η “Χρυσή Αυγή” θα “ψηφίσει” Πατούλη στην δεύτερη καθοριστική Κυριακή! Αληθεύουν τα παραπάνω; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι και η ηγεσία της “Χρυσής Αυγής” παίζει τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια;

Η απάντηση του κ. Μιχαλολιάκου, που θα πείσει τους αγνούς ψηφοφόρους της “Χρυσής Αυγής”, ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει σε πολιτικά παιχνίδια, θα είναι μια και μόνη: Ψηφίστε – αν ψηφίσετε – κατά συνείδηση»!

Σήμερα – σύμφωνα με αξιόπιστες συγκλίνουσες πληροφορίες μας – η είδηση που θα διαβάσετε μας θορύβησε ιδιαίτερα!

Με ενημέρωσαν, πως η “σύμπραξη” Μιχαλολιάκου – Πατούλη έγινε σε ένα ευρύτερο πολιτικό φάσμα!

Αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, η ετυμηγορία του Δικαστηρίου της δίκης της “Χρυσής Αυγής” θα προκύψει με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και ΝΔ!

Τι άραγε θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τα απανωτά πολιτικά λάθη (;;;) της ηγεσίας της “Χρυσής Αυγής” που οδήγησαν το κόμμα σε μεγάλη εκλογική συρρίκνωση κατά τις εκλογές της παρελθούσας Κυριακής;

Ο χρόνος θα το δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες