Δράσεις και ενέργειες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου L.T.O. το μήνα Μάιο 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2019

Δράσεις και ενέργειες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου L.T.O. το μήνα Μάιο 2019


Ημερίδα Αθλητικού Τουρισμού

Ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η διοργάνωση της Ημερίδα Αθλητικού Τουρισμού «Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ». Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Club Hotel Casino Loutraki στις 10 Μαΐου 2019.
Δείτε ΕΔΩ τον Αναλυτικό Απολογισμό της Ημερίδας
Δείτε ΕΔΩ το συνοπτικό video της Ημερίδας

Euroarm Loutraki 2019

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ήταν υποστηρικτής της διοργάνωσης Euroarm Loutraki 2019. Το 29ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης και το 22ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης ΑΜΕΑ  διεξήχθησαν στο Λουτράκι από 14 έως 23 Μαΐου 2019 με τεράστια επιτυχία! 1000 αθλητές από 37 χώρες έμειναν σε ξενοδοχεία της περιοχής, έκαναν βόλτες στο Λουτράκι, ψώνισαν από τα καταστήματα του Δήμου, διασκέδασαν και διαφήμισαν την πόλη μας σε όλη την Ευρώπη. Μία διοργάνωση που έδωσε πνοή σε όλη την περιοχή και οικονομική ανάσα στις τουριστικές επιχειρήσεις πριν από την έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν.

Έναρξη Λειτουργίας Tourist Info Centre 2019

Το Tourist Info Centre άνοιξε τις πύλες του και μπήκε σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2019. Τη λειτουργία του Tourist Info Centre υποστήριξαν εγγράφως με Δελτία Τύπου  όλοι οι φορείς που απαρτίζουν τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου αλλα και πολιτικοί συνδυασμοί. Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο μήνα δεκάδες τουρίστες προσέρχονταν καθημερινά στον περιβάλλοντα χώρο του Tourist Info Centre με την ελπίδα αυτό να ανοίξει τις πόρτες του για να τους παράσχει πληροφορίες.

Ανθεστήρια 2019

Για μία ακόμη χρονιά ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου υποστηρικτής της διοργάνωσης "Ανθεστήρια", την μεγάλη γιορτή της Άνοιξης που κάθε χρόνο υλοποιείται στο Ίδρυμα Δαμιανού στον πανέμορφο Σχίνο με μεγάλη επιτυχία!

 Δημοσιεύματα για το Λουτράκι από το Press Trip Υγείας- Ευεξίας του Σεπτεμβρίου 2018

Το Press Trip Υγείας-Ευεξίας που διοργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συνεχίζει μετά από σχεδόν 10 μήνες να δείχνει τα αποτελέσματά του. Με περισσότερα από 100 συνολικά δημοσιεύματα σε Ελληνικό και Ξένο τύπο, αποδείξαμε για ακόμη μία φορά ότι οι συνέργειες και οι ανταποδοτικές συνεργασίες στον τουρισμό αποδίδουν τα μέγιστα με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το 2ο δημοσίευμα, καθώς πρόκειται για το περιοδικό και την ιστοσελίδα του μουσείου "POLITISMOS MUSEUM OF GREEK HISTORY"  το οποίο εδρεύει στο Sacramento της Καλιφόρνια στις Η.Π.Α.. Το αφιέρωμα αποτελεί συνεργασία του Τμήματος ΜΚΤ και της γραμματείας του LTO με την δημοσιογράφο Νεκταρία Καρακώστα.
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

 Δημοσιεύμα για το Λουτράκι σε συνεργασία με την ΠΕ Κορινθίας

Σε συνεργασία με την Π.Ε. Κορινθίας, προέκυψε το ακόλουθο δημοσίευμα σε Γερμανικό περιοδικό μετά από press trip.
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

 Νέα Μέλη

Καλωσορίζουμε στον Ξένιο Ζευς και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου την επιχείρηση "PERLA KITCHEN BAR"!
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας & ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες