Γιάννης Γλυκοφρύδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Καραπανάγο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 07, 2019

Γιάννης Γλυκοφρύδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Καραπανάγο


Τη συμμετοχή του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ανακοίνωσε μέσο ιστοσελίδας κοινωνικής  δικτύωσης Γιάννης Γλυκοφρύδης με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «αλλάzουμε ΜΑΖΙ» με επικεφαλής του συνδυασμού τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Ιωάννη Β. Καραπανάγο.

Βιογραφικό: 

Γεννήθηκα και ζω στο Λουτράκι, είμαι παντρεμένος με την Ευσταθία Γεωργακοπούλου και έχω ένα παιδί (τον Νικηφόρο). 
Είναι κάτοχος πτυχίου Computer Science (Honours B.S.C.) του Πανεπιστημίου της Οτάβα Καναδά. 
Σύμβουλος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών με 35 έτη εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια και παρακολουθώ ενεργά την τεχνολογία για έξυπνες πόλεις (Smart Cities).
Υπήρξα παλαιός αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου και έχω συμμετάσχει στην ομάδα εθελοντών του Άθλος & Ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες