Επιλογή Ευθύνης - Ανακοίνωση για τη διαδικτυακή επιστολή Γ. Κοντού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2019

Επιλογή Ευθύνης - Ανακοίνωση για τη διαδικτυακή επιστολή Γ. Κοντού


Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά κ. Γιώργος Κοντός, σε επιστολή του σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης (streetlife. gr) αναφέρει επί λέξει – μεταξύ άλλων – τα εξής:
«Έχω στα χέρια μου αποδείξεις και στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς των πρώην δημάρχων κ.Γεωργίου Γκιώνη και Κωνσταντίνου Λογοθέτη, έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…!!!
ΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τους παραπάνω κυρίους:
-Για ποιόν λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα;
-Ποιά είναι η σχέση τους με τους εργολάβους;
ΔΙΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, να μου απαντήσουν με πειστικά επιχειρήματα, πως βρέθηκαν τα λεφτά αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς;;;;»
Καλούμε τον κ. Κοντό να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δηλώνει πως έχει στην κατοχή του, καθώς δεν κατανοούμε σε τι εξυπηρετεί η οποιαδήποτε προθεσμία.
Επίσης, καλούμε τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Γιώργο Γκιώνη και Κωνσταντίνο Λογοθέτη να τοποθετηθούν άμεσα στο δημοσίευμα, ανεξάρτητα οποιασδήποτε προθεσμίας, καθώς τέτοιου είδους δημοσιεύματα-ισχυρισμοί που εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα πρέπει να απαντώνται δημόσια.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες