Πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία Μάιο και Ιούνιο λόγω Ευρωεκλογών; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2019

Πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία Μάιο και Ιούνιο λόγω Ευρωεκλογών;


Μπορεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου να χτυπήσει ξανά το κουδούνι στα σχολεία και οι μαθητές να ξεκινήσουν τα μαθήματα μετά από τις πασχαλινές διακοπές, ωστόσο τέλος Μαΐου, αλλά και αρχές Ιουνίου θα ξανακλείσουν λόγω των Ευρωεκλογών 2019.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια των εκλογών τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν λειτουργούν την Παρασκευή πριν τις κάλπες, αλλά και τη Δευτέρα μετά τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ετσι και φέτος αν και ακόμα δεν έχει βγει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να κλείσουν αναμένεται να είναι κλειστά την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, αλλά και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26 Μαΐου.

Μάλιστα κλειστά αναμένεται να παραμείνουν και την επόμενη Παρασκευή και Δευτέρα για τον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο οποίος διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου 2019. Έτσι δεν θα λειτουργήσουν στις 31 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου 2019.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες