ΞΕΝΟΦΩΝ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019

ΞΕΝΟΦΩΝ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Έχω την τιμή να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,της 26ης Μαΐου 2019 .ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ" με υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχωρας-Αγ. Θεοδώρων τον κ. Ιωάννη Καραπαναγο.



Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Αμφιλοχία Βάλτου, μεγάλωσα στην Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα και από το 2006 κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά του στο Λουτράκι. Είμαι παντρεμένος με την Διαλεκτή Γλέζου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά την Σοφία και τον Ανδρέα.

Σπούδασα στην Ανωτέρα Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού "ΑΔΣΕΝ" και ταξίδεψα για οκτώ χρόνια ως Πλοίαρχος. Στη συνέχεια εργάστηκα στην Εταιρεία Ασφαλτική ΑΒΤΕ ως Διευθυντής Management. Τα τελευταία έξι χρόνια δραστηριοποιούμαι στο Εμπόριο.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, προήλθε από την αγάπη μου για τον τόπο που ζω εδώ και χρόνια με την οικογένειά μου, επιθυμώντας να συμβάλλω με τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου, για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας, καθώς κι ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες