Εύη Τσαβαλία: Γιατί συστρατεύομαι ως Δημοτική Σύμβουλος με ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019

Εύη Τσαβαλία: Γιατί συστρατεύομαι ως Δημοτική Σύμβουλος με ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ


Η Εύη Τσαβαλία συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ" οπως αναφέρετε χαρακτηριστικά με ανάρτησή της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Όλοι κατεβαίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Και τελικά έγινα κι εγώ μία από αυτούς. Αλλά γιατί το αποφάσισα αυτό;

Ελάχιστοι δήμοι κάνουν θεραπευτικές δράσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ελάχιστοι δήμοι υποστηρίζουν καθημερινά με δράσεις τις οικογένειες των παιδιών αυτών.

Ο Γιάννης Καραπανάγος είχε την ιδέα και εγώ ανταποκρίθηκα. Ακόμα και να μην εκλεχθώ, εγώ θα προωθήσω τη δημιουργία Κέντρου πρωινής απασχόλησης για παιδιά μέχρι 6 ετών διαγνωσμένα με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική καθυστέρηση, σύνδρομο Down, με θεραπευτές και εξειδικευμένο προσωπικό, που θα φροντίζουν για την ψυχοπαιδαγωγική τους εκπαίδευση.

Ο Γιάννης Καραπανάγος θα προωθήσει αυτήν την δημιουργία. Κάποια στιγμή, ως δήμοι, πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι ουσιώδες για τα παιδιά αυτά.




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Εύη Τσαβαλιά είναι Λογοπεδικός – Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτος Πανεπιστημίου εξωτερικού.

Μεγάλωσε στο Λουτράκι.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών από το 2000 και διατηρεί το «Ειδικό Κέντρο Παιδιού» στην Κόρινθο και στην Τρίπολη από το 1994.

Συμμετέχει και διοργανώνει ημερίδες για επαγγελματίες και γονείς.

Πιστεύει και εργάζεται πάνω στην πρόληψη και αποκατάσταση δυσκολιών, με την διεπιστημονική της ομάδα.

Στόχος της είναι ο Δήμος να ενεργοποιηθεί σε παροχές θεραπευτικού πλαισίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες