Η Σοφία Λαπαρδά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2019

Η Σοφία Λαπαρδά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ


Η Σοφία Λαπαρδά συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σοφία Λαπαρδά, γεννήθηκε στην Αθήνα , όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 42 της χρόνων, οπότε και μετακόμισε στην Κορινθία μαζί με την οικογένεια της.

Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και διετέλεσε δικηγόρος στην Αθήνα για 15 χρόνια.

Από το έτος 2000 συμβολαιογραφεί και από το 2004 δραστηριοποιείται στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ασχολείται εδώ και χρόνια με θέματα αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ενεργειακές θεραπείες .

Η επιτακτική ανάγκη να αλλάξει κατ΄ αρχήν η πόλη μας και κατ΄ επέκταση η χώρα μας και να κερδίσουν την θέση που τους αξίζει, είναι ο λόγος που συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Ιωάννη Καραπανάγο, διότι βλέπει στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στον πολιτικό χώρο, δηλαδή έναν άνθρωπο με εντιμότητα, ακεραιότητα, γνώσεις, όρεξη για δουλειά, και απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες στην ομάδα του και επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί του και να προσφέρει στον Δήμο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες