Καιρός: Σοκαριστικές προβλέψεις μετεωρολόγων για το καλοκαίρι στα Βαλκάνια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 26, 2019

Καιρός: Σοκαριστικές προβλέψεις μετεωρολόγων για το καλοκαίρι στα Βαλκάνια


Μόνο ευοίωνες δεν είναι προβλέψεις των Αμερικανών μετεωρολόγων για τον καιρό στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα μας τα χαλάσει ο καιρός φέτος το καλοκαίρι.
Για την Ελλάδα οι μετεωρολόγοι της υπηρεσίας “Accuweather” προβλέπουν σφοδρές καταιγίδες για τη χώρα μας στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Φυσικά δεν λείψουν και τα κύματα καύσωνα.
Σύμφωνα τη γερμανική εφημερίδα Bild το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη θα είναι πιο θερμό και πιο ξηρό σε σχέση με το 2018, επικαλούμενη τους Αμερικανούς.
Όπως επισημαίνει, θα υπάρξουν παρατεταμένες περίοδοι ξηρασίας που θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη γεωργία τη συγκεκριμένη περίοδο στο μεγαλύτερο μέρος της γηραιάς ηπείρου.

Τα Βαλκάνια θα πληγούν από χαλάζι, πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους

Στα Βαλκάνια το σκηνικό θα είναι διαφορετικό, καθώς ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα μας, όπως επίσης τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
Όπως αναφέρεται οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από αστραπές, πλημμύρες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν και ανεμοστρόβιλοι.

Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του “Accuweather” ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι μεγάλος σε Ισπανία και Γερμανία.
“Στην Ευρώπη, θα υπάρξουν περισσότερα κύματα καύσωνα από το 2018 τα οποία όμως θα είναι μικρότερης διάρκειας. Ο υδράργυρος θα φθάσει έως τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία το θερμόμετρο θα δείξει ακόμη και 43 βαθμούς Κελσίου”, αναφέρει ο Αμερικανός μετεωρολόγος Ντομινίκ Γιουνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες