Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου…!” τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου…!” τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”


Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι χθες 23 Μαΐου 2019 υποβλήθηκε με επιτυχία η πρόταση μας για την Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου, ένα έργο πνοής και απαίτησης όλων των πολιτών, επί σειρά ετών, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καταφέραμε να το πετύχουμε επί των ημερών μας.
Από τη θέση την οποία κατέχω θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και πρωτίστως τον. Δήμαρχο Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη που ήταν συνεχώς δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια, τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή του και ιδιαιτέρως την κ. Αθηνά Στεργίου, τον κ. Ιωάννη Σπινάρη και τη κ. Ανδριανή Μπέζιου και να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και ιδιαιτέρως στον συντοπίτη μας Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Πετρίτση, ο οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την εξεύρεση της απαραίτητης χρηματοδότησης.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που, από όποια θέση και αν βρίσκεστε, σταθήκατε θετικά στη πραγματοποίηση αυτού του έργου.
Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                      ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες