Ο Ιωάννης Καραπανάγος στο Loutraki365.gr σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ο Ιωάννης Καραπανάγος στο Loutraki365.gr σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε ΜΑζί» και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος, παραχώρησε στο Loutraki35.gr και τον Αλέξανδρο Κανδρή την πρώτη του συνέντευξη σε διαδικτυακό μέσο. Ο Ιωάννης Καραπανάγος μίλησε εφ' όλης της ύλης, για τον ίδιο, για τους συνεργάτες του, για τις θέσεις και το όραμα του συνδυασμού για τον Δήμο.

Ο Ιωάννης Καραπανάγος απάντησε στις ερωτήσεις του Loutraki365.gr και...

Εξήγησε γιατί αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος σε αυτές τις εκλογές.

Τοποθετήθηκε σχετικά με το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας, που εμπλέκει σύμφωνα με ότι ισχυρίζεται ο κ. Κοντός δύο υποψηφίους Δημάρχους σε υπόθεση χρηματισμού από γνωστό εργολάβο.

Απάντησε στο πως θα αντιδρούσε ο ίδιος αν ήταν στην θέση των δύο δημάρχων.

Πήρε θέση για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.

Εξήγησε πως θα διαχειριστεί πως θα διαχειριστεί την αποπληρωμή του χρέους του Δήμου προς τον κύριο Βλάχο και πως ταυτόχρονα θα διασφαλίσει την λειτουργία της επιχείρησης.

Στήριξε την επιλογή του να δεχθεί υποψήφιο σύμβουλο που αρχικά είχε "κατέβει" με άλλο συνδυασμό

Μίλησε για τον πολιτικό πολιτισμό, τις μετεκλογικές συνεργασίες και απάντησε με ποιον συνδυασμό είναι πιο κοντά και σκοπεύει να συνεργαστεί.

Επιχειρηματολόγησε για την επιλογή του συνδυασμού να ακολουθήσει μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία και τόνισε: "Ήταν επιλογή μας να μην ανοίξουμε εκλογικά κέντρα σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους, καίτοι υποστηρικτές μας παραχώρησαν δωρεάν γραφεία.Εμείς ακολουθούμε σύγχρονες μεθόδους".

Έκρινε την παρούσα Δημοτική Αρχή

Και κατέληξε παρουσιάζοντας αυτά που αποτελούν την προτεραιότητα του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" και για τα οποία θα αγωνιστεί από την επομένη των εκλογών εφόσον το εκλογικό σώμα τον εμπιστευτεί.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Ιωάννη Καραπανάγου στο video που ακολουθεί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες