Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ναι σε Βελόπουλο, ο Δένδιας;

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, κι ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης λέγει σε όλους τους τόνους πως δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με την “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος” – αν φυσικά εισέλθει στη βουλή –  εν τούτοις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο “Έθνος” την Κυριακή 2 Ιουνίου, δήλωσε:
«Το γεγονός ότι μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατ’ αρχάς ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός. Είναι διαφορετικό ένα ναζιστικό μόρφωμα από ένα υπερδεξιό κόμμα. Δεν σας κρύβω, βεβαίως, ότι κάποιες από τις θέσεις του κ. Βελόπουλου με βρίσκουν παντελώς αντίθετο και προκαλούν εύλογο προβληματισμό»!
Μάλιστα… Ναζιστικό μόρφωμα η Χρυσή Αυγή… Και το κόμμα του κ. Βελόπουλου, υπερδεξιό κύριε Δένδια; Ούτε φασιστικό, ούτε ακροδεξιό; Έννοιες δυσβάστακτες για το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας!
Υπερδεξιό λοιπόν… Όπερ σημαίνει, πως μπορεί η ΝΔ να συνεργαστεί με την “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, αν η ΝΔ δεν πάρει την αυτοδυναμία κι αν η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος” μπει στη Βουλή…
Τι λέει ο άνθρωπός σου Κυριάκο Μητσοτάκη; Έχει την έγκρισή σου; Ή δρα αυτοβούλως;;;

Η ΕΥΠ του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι θα χάσουν τις εκλογές…

Βαξεβάνης και Σπατιώτης
Φίλος αστυνομικός από την όμορφη Θεσσαλονίκη με πληροφόρησε ότι, σε έκτακτη επίσκεψη τις προάλλες στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός Συριζαίος (προερχόμενος από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου) κ. Θεόδωρος Σπατιώτης, υπόδικος για την υπόθεση του Ταμείου της υπό εκκαθάρισης ομοσπονδίας ΟΜΕ – Ε.Υ.Π. που έστησαν επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΥΠ για να ελέγχουν το Σύστημα, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη χάσει και  τις εθνικές εκλογές…
Τι είπε ο λοιπόν ο Πασοκοσυριζαίος συνδικαλιστής και τους άφησε όλους “ξερούς”, (δεξιούς και αριστερούς) εκεί στην συνέλευση που πραγματοποίησε το κλιμάκιο;
Ότι τώρα που θα αλλάξει η κυβέρνηση, έχουν λέει, έτοιμο υπόμνημα αιτημάτων να παραδώσουν στον νέο Διοικητή… Δηλαδή, ο μέγας συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα του ΠΑΣΟΚ στην ΕΥΠ, παραδέχεται ότι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη και ότι θα αλλάξει και ο Διοικητής της;
Ωραία ψυχολογία έχουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Εμείς πλέον τι άλλο να πούμε;… Αφού το λένε όλα και οι Κυπατζήδες, τα δικά μας λόγια περιττεύουν! Δεν μπορεί όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί!!

Στο Επικρατείας της ΝΔ ο Φράγκος Φραγκούλης;


Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ο Στρατηγός Πεζικού Φράγκος Φραγκούλης! Ο οποίος επανειλημμένα τάχτηκε κατά της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Ο οποίος έχει δηλώσει ότι η Ελλάς βρίσκεται υπό την απειλή της ισλαμοποίησής της και έχει ταχτεί κατά της αθρόας εισόδου των προσφύγων/μεταναστών στη χώρα μας, δηλώνοντας πως είναι υπέρ της επιθετικής  πολιτικής έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ζήτημα αυτό. Επίσης κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει πολιτικό φορέα με πρόσημο πατριωτικό!
Όμως, ο Φράγκος Φραγκούλης δεν είπε όχι στην πρόκληση να γίνει ΥΠΕΘΑ της υπηρεσιακής κυβερνήσεως του Παναγιώτη Πικραμμένου στις 17 Μαΐου 2012 έως τις 21 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, εν μέσω των Μνημονίων και των Μνημονιακών κυβερνήσεων! Και οι πληροφορίες μας λέγουν, ότι επεδίωξε να παραμείνει στη θέση αυτή και μετά τις εκλογές της 21ης Ιουνίου 2012!
Σήμερα ενημερωνόμαστε, ότι του έχει γίνει πρόταση από τη ΝΔ – η οποία δεν αμφισβητεί την εμετική, προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και ούτε κατά διάνοια θα προσπαθήσει να την ακυρώσει –  ώστε να συμμετέχει στα ψηφοδέλτιά της! Κι ότι η άρνησή του έγκειται στο γεγονός, πως δεν θέλει να κυνηγήσει τον “σταυρό”, αλλά να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας!
Αληθεύουν τα παραπάνω Στρατηγέ;
Αν ναι, τότε θα πούμε πως θέλετε και το πεπόνι και το μαχαίρι;
Αν όχι, αναμένουμε διάψευση…

Σκάι και Νέα Δημοκρατία…

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, αλλά κυρίως μεταξύ των ψηφοφόρων της, προκάλεσε η είδηση της ένταξης του Πέτρου Τατσόπουλου στις τάξεις του κόμματος και η επιλογή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υποψήφιου βουλευτή.
Οι αντιδράσεις εστιάζονται στο γεγονός ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος υπήρξε υβριστής της ΝΔ στο παρελθόν, εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, ανεξαρτητοποιήθηκε μετά και βρήκε πολιτικό καταφύγιο στο Ποτάμι, δεν ψήφισε τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να συμβάλει κι αυτός στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και έχει διατυπώσει θέσεις και απόψεις (για το Μακεδονικό, τη γενοκτονία των Ποντίων κ.ά.) διαμετρικά αντίθετες από αυτές του κόμματος στο οποίο τώρα εισπήδησε… (paraskhnio.gr)!
Ναι, όλοι έχουν αυτήν την απορία…
Όμως φίλος μου κοντά στον Όμιλο Αλαφούζου μου είπε:
Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτέλεσε…
Λέτε; Αλλά, εδώ ο μισός Σκάι είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο Τατσόπουλος θα ενοχλούσε;
Ρε όταν λέγω, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το ίδιο νόμισμα δυο όψεων, μήπως δεν έχω λάθος;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες