Πάτρα: Γέμισε με Ferrari η πόλη – Yποδοχή με παραδοσιακές στολές (video-φωτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

Πάτρα: Γέμισε με Ferrari η πόλη – Yποδοχή με παραδοσιακές στολές (video-φωτο)


Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα γιορτάζει τα 20 χρόνια του, το μεγαλύτερο Ferrari Club της Ιταλίας, Passione Rossa.

Σκοπός του κλαμπ είναι η διάδοση της φίρμας της Ferrari λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις σε Ιταλία και σε Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχουν συγκεντρωθεί 40 Ferrari.

Σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου οι Ferrari, θα «καταλάβουν» το Κέντρο της πλατείας Γεωργίου όπου θα μπορεί να τις θαυμάσει ο κόσμος και έπειτα θα ενταχθούν στο 9ο Patras Motor Show μαζί με 150 ακόμη οχήματα.


Οι εντυπωσιακές Ferrari μαγνητίζουν τα βλέμματα
Όπως είναι φυσικό όπου σταθούν και όπου περάσουν τραβούν τα βλέμματα των κατοίκων και των τουριστών.

Το βίντεο είναι από την επίσκεψή τους στο royal theater patras όπου τους υποδέχτηκαν χορευτές Ελληνικών παραδοσιακών χορών από το λύκειο Ελληνίδων!




Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες