Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019


Καυτές αλήθειες από τον Κωνσταντόπουλο για ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη…

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντόπουλοσ ο τσιπρας έκανε υπουργό τον Παπαγγελόπουλο

Διαβάζω στο Protagon.gr:

O Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο επειδή υπήρξε πρόεδρος του Συνασπισμού, πρόδρομου του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μόνο επειδή είναι πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρώην Προέδρου της Βουλής και νυν αρχηγού της ασθμαίνουσας Πλεύσης Ελευθερίας. Είναι ότι ο 77χρονος σήμερα κ. Κωνσταντόπουλος ξέρει πρόσωπα και πράγματα – και ως βετεράνος της πολιτικής και της ανανεωτικής Αριστεράς αλλά και ως βετεράνος και διακεκριμένος νομικός. Όταν, λοιπόν, βγήκε το βράδυ της Πέμπτης στο One Channel και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη αν επιχείρησε η σημερινή κυβέρνηση να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πει στην ίδια εκπομπή πως «όταν αιωρούνται κατηγορίες περί “ρασπουτινισμού” μέσα στη Δικαιοσύνη αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μηχανισμό εξουσίας παραθεσμικής που επιβάλλεται στη λειτουργία της Δικαιοσύνης», απάντησε επί λέξει: H Novartis και ο νόμος του Ρασπούτιν! «Η γνώμη που έχω ως δικηγόρος μαχόμενος επί 44 χρόνια και η γνώμη που έχω ως νομικός και ως ένας πολίτης που ασχολήθηκε με την πολιτική επί 30 – 40 χρόνια σας λέω απεριφράστως: “ναι επιχείρησε. Ναι επιχείρησε!». Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για τον οποίο αποκάλυψε ότι ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Υποστήριξε μάλιστα ότι θεωρούνταν προσόν ότι είχε σχέσεις με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και ότι ήταν γείτονας της οικογένειας Τσίπρα! Εφόσον αυτά αληθεύουν, σε πολιτικό επίπεδο σημαίνουν ότι στην Κουμουνδούρου σχεδίαζαν την ώσμωση με τη λεγόμενη «καραμανλική Δεξιά» – όπως αυτή εκφράστηκε με την παρουσία του κ. Παπαγγελόπουλου στην κυβέρνηση και του κ. Παυλόπουλου στο Προεδρικό – επί πολύ καιρό και δεν τους προέκυψε ως απότοκο του εκλογικού αποτελέσματος του Ιανουαρίου 2015. «Δεν έβαλα εσείς και εγώ αρμόδιο για θέματα της Δικαιοσύνης τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ τον κ. Παπαγγελόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος, για να συμπληρώσει: «Όταν εγώ άκουσα ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι ο επίλεκτος του κ. Τσίπρα, – από την περίοδο της αντιπολίτευσης ακόμη τον προόριζαν για πρόεδρο του ΕΣΡ και στη συνέχεια ως αρμόδιο για έναν τομέα θεμάτων της Δικαιοσύνης – εξανέστην. Και διαμαρτυρήθηκα απευθείας στον κ. Τσίπρα και του είπα “ποιος;”. » Και τότε πληροφορήθηκα ότι το προσόν του κ. Παπαγγελόπουλου, το πραγματικό, ήταν ότι ήταν διαρκώς παρακοιμώμενος του κ. Παυλόπουλου, ήταν η σκιά του κ. Παυλόπουλου, είτε όταν ήταν στην εισαγγελία, είτε όταν παραιτήθηκε και πήγε στην ΕΥΠ. Αλλά η επιλογή δεν ήταν του κ. Παυλόπουλου, ήταν ότι ήταν γείτονας στο πατρικό σπίτι του κ. Τσίπρα. Και είπα, δεν μπορεί να κάνουμε υπουργούς τους γειτόνους μας. Γιατί εγώ έχω μεγαλώσει με διαμαρτυρίες που γέμιζαν τους δρόμους όταν λέγαμε ότι δεν μπορούν οι βασιλείς να κάνουν Πρωθυπουργούς τους κηπουρούς τους…»!!

Να πας στον αγύριστο βρε ΣΥΡΙΖΑ…

cid:16b6c1ab9494a8501731

Ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο “Θέμα 104,6” αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, πως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν μάχη με θαρραλέα ανασυγκρότηση του κόμματος στις εθνικές εκλογές! Η χθεσινή βραδιά (σ.σ. 26η Μαΐου) ήταν για μας μια δύσκολη νύχτα! Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα!

Αγαπητέ κ. Ζαχαριάδη, αν κρίνουμε από την ομιλία σας όπως δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, μάλλον πάει το κόμμα σας για μεγάλη καταστροφή. Και να σας πω κάτι; Θα κάνει χαρούμενο το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού! Που βαρέθηκε, σιχάθηκε την αντεθνική σας πολιτική! Τα ψέματά σας, που ξεπέρασαν ακόμη κι αυτόν τον Γιώργο Παπανδρέου! Τον τσάμπα τσαμπουκά σας και τα χειροφηλήματα με τη μαντάμ Μέρκελ!

Στον αγύριστο και να μην μας γράφετε…

Αποχώρηση κι άλλου στελέχους από τον Βελόπουλο…

C:\Users\PANOS\Downloads\!18.jpg
Άλλο ένα πρώην στέλεχος της “Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος”, χαιρέτησε το κόμμα κάνοντας πολύ σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV! Αφήνοντα άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής Σταθάκη και Φλωράτο!

Ο Νίκος Ραπανάκης, λοιπόν, ανέφερε πως, ο κ. Βελόπουλος τον ανάγκαζε να πληρώνει το ενοίκιο του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα δεχόμενος πιέσεις, προκειμένου να μην τον διώξει από το κόμμα, με αποτέλεσμα να “μπει μέσα” 15.000 ευρώ! Ωστόσο δεν έμεινε μόνον εκεί, αλλά προχώρησε παρακάτω, κάνοντας λόγο για νοθεία σε ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων ατόμων, ενώ χαρακτήρισε “μαϊμού” τις εταιρείες που ισχυρίζεται ότι έχει ο κ. Βελόπουλος. Είπε μάλιστα ότι θα κάνει και ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του κ. Βελόπουλου!

Βρε τι ακούν τα αυτιά μας! Τι βλέπουν τα μάτια μας!

Μήπως τελικά επαληθευτώ, που προ ολίγων ημερών είπα, πως ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα! Μήπως ο κ. Ραπανάκης δεν είναι ο τελευταίος;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες