Πρόγραμμα πρόσληψης 85 ανέργων από τον ΟΑΕΔ – 4 θέσεις αφορούν την Κορινθία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019

Πρόγραμμα πρόσληψης 85 ανέργων από τον ΟΑΕΔ – 4 θέσεις αφορούν την Κορινθία


O OΑΕΔ ξεκινά άμεσα πρόγραμμα πρόσληψης 85 ανέργων, που ήταν πρώην εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου.

Σκοπός της ενέργειας είναι η τοποθέτηση σε θέση εργασίας ογδόντα πέντε (85) πρώην εργαζόμενων επιχειρήσεων του κλάδου Λιανικού εμπορίου στην Περιφέρεια Αττικής και άλλες 10 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του έργου με κωδ. «EGF/2017/003 GR/Attica retail» και οι οποίοι έχουν αναβαθμίσει τα προσόντα τους μέσω δράσεων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Κατάρτισης που παρήχθησαν από προηγούμενες της Δ’ ενέργειες του ίδιου έργου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Δείτε το κείμενο της απόφασης κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τις θέσεις που αφορούν την Κορινθία:


peloponnisosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες