Καλοκαιρινή άδεια: Οδηγίες για να την υπολογίσετε online - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019

Καλοκαιρινή άδεια: Οδηγίες για να την υπολογίσετε online


Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και ήδη κάποιοι πήραν μία πρώτη, μικρή γεύση από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που διανύουμε.

Πριν μπείτε βέβαια στη διαδικασία να επιλέξετε κάποιον προορισμό για τις διακοπές σας και να καταστρώσετε τα πλάνα σας, προηγείται κάτι άλλο. Η εξασφάλιση της καλοκαιρινής άδειας και ο υπολογισμός των ημερών που χρειάζεται ο κάθε εργαζόμενος.
Αυτό μπορεί να γίνει και online. Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων, της ΓΣΕΕ, διαθέτει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία μπορεί να υπολογίσει κανείς τις ημέρες της καλοκαιρινής άδειας που δικαιούται, μέσα από απλά βήματα.
Στη συγκεκριμένη φόρμα συμπληρώνει απλά τις ημέρες εργασίας (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιοδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης στην εργασία του.
Υπολογίστε εδώ την καλοκαιρινή άδεια που σας αναλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες