Γ΄ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ''! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019

Γ΄ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ''!


Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανήκουν στο παρελθόν. Η επόμενη μέρα ανέτειλε και υπαγορεύει τον σχεδιασμό του αύριο, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του συνδυασμού μας. 

Σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί, κατά την προεκλογική περίοδο, η Γ΄Γενική Συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν τα Ιδρυτικά Μέλη, οι πρώην Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Υποστηρικτές του Συνδυασμού μας, καθώς και τα Μέλη της Γραμματείας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου. 

Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος και των δράσεων του Συνδυασμού μας, την εσωτερική αναδιοργάνωσή του και την κατάθεση προτάσεων για την αποτελεσματική παρουσία του, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων στα τοπικά δρώμενα. 

Πριν την εισήγηση του επικεφαλής του Συνδυασμού Ιωάννη Β. Καραπανάγου, οι δύο εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και κα Κασσιανή Κόντη απηύθυναν το δικό τους χαιρετισμό-μήνυμα προς τη Γενική Συνέλευση. 

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού, στην εισήγησή του, τόνισε μεταξύ των άλλων:
''Η πολιτική του Συνδυασμού μας δικαιώθηκε με την εκλογή τριών Δημοτικών Συμβούλων. Σε όλους τους Συνδημότες μας που δεν είναι εδώ απόψε, αλλά και σε όλους εσάς, που είστε εδώ και μας τιμάτε με την παρουσία σας , ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς.
Το εκλογικό αποτέλεσμα, χωρίς καμία αμφιβολία, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, τις μετεκλογικές δονήσεις αλλά και την κοινή γνώμη, συνιστά μια τεράστια επιτυχία του Συνδυασμού μας. 

Με λίγους μήνες ζωής, χωρίς έτοιμο εκλογικό μηχανισμό αλλά εθελοντική διάθεση και προσφορά, με άτομα που δεν είχαν ποτέ εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς την υποστήριξη κομμάτων ή κοινωνικών ομάδων, χωρίς προεκλογικά ταξίματα και δεσμεύσεις, χωρίς ΄΄θα΄΄ και υποσχέσεις. 

Ακολουθήσαμε έναν διαφορετικό δρόμο: Αυτόν της καινοτομίας. Χωρίς γραφεία, ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, επικοινωνιολόγους, ντουντούκες, μεγάφωνα και κορναρίσματα. 

Είμαστε πρώτοι μεταξύ των πρωτοεμφανιζόμενων συνδυασμών και με καθαρή διαφορά. Ναι κάναμε την ανατροπή με το πρώτο βήμα της αλλαγής. Ότι είπαμε, το κάναμε πράξη. Είμαι υπερήφανος και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες