Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και εργαζόμενες διαφόρων κλάδων του Αιγίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2019

Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και εργαζόμενες διαφόρων κλάδων του Αιγίου


HΑναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο8/6, με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και εργαζόμενες διαφόρων κλάδων του Αιγίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση ενόψει των εθνικών εκλογών που πλησιάζουν αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Αιγίου.

Οι παρευρισκόμενες αναφέρθηκαν στις δράσεις που έχει κάνει η Κυβέρνηση προς όφελος της πόλης του Αιγίου τα τέσσερα αυτά χρόνια, αλλά και στα προβλήματα που ακόμη υπάρχουν και χρήζουν επίλυσης από μέρους της πολιτικής ηγεσίας.

Η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε πως: «όλοι όσοι είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας πρέπει να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές και ειδικά οι νέοι». Τέλος δεσμεύτηκε από πλευράς της να κάνει ότι μπορεί από την θέση στην οποία βρίσκεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των γυναικών αλλά και το σύνολο των πολιτών του Αιγίου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες