Συνέντευξη τύπου των υποψήφιων βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ για το διακύβευμα των εκλογών


Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με θέμα συζήτησης το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Δείτε την πρόσκληση:

Σας καλούμε στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την Τετάρτη, 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ephira στην Κόρινθο, στις 12:30 μ.μ. με θέμα το διακύβευμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη