Αναστασία Σταύρου: Σε ευχαριστώ για όλα!!! Ο αγώνας συνεχίζεται με θέληση και γνώση!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2019

Αναστασία Σταύρου: Σε ευχαριστώ για όλα!!! Ο αγώνας συνεχίζεται με θέληση και γνώση!!!


Η Αναστασία Σταύρου υποψηφία δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» ευχάριστη δημόσια μέσα απο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης την επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά που συνέπραξαν μαζί στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πριν από 8 μήνες μου έκανες πρόταση για να πλαισιώσω το καινούργιο σου ξεκίνημα και να γίνω μέλος ενός συνδυασμού που αποτελούνταν από ικανά και μορφωμένα άτομα!!! Θυμάμαι πως ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να σου απαντήσω αργότερα γιατί απέναντι μου είχα μια γυναίκα που με τη δυναμική της και την αγάπη της για τον τόπο μας, ήξερα πως μπορεί να τα καταφέρει και να αλλάξει το μέλλον του δήμου μας! 

Δεν πρόκειται να ξεχάσω εκείνη τη στιγμή που μιλούσαμε επί δυο ώρες για θέματα του δήμου μας τη λάμψη που είχαν πάρει τα μάτια σου και ταυτόχρονα τη λύπη όταν αναφερόσουν σε προβλήματα του τόπου μας!!! 

Πλέον ξέρω πως έχουμε γίνει κομμάτι σου και πως η ειλικρινής αγάπη που νιώθεις για τον τόπο που μεγάλωσες ποτέ δεν θα σταματήσει να υπάρχει μέσα σου! Ακόμη και αν κάποιοι δημότες του Λουτρακίου δεν θέλουν την αλλαγή (για λόγους που όλοι μας καταλαβαίνουμε ) εσύ να ξέρεις είσαι νικήτρια απ όλη αυτή την αναμέτρηση, όχι μόνο για το μεγάλο ποσοστό που κατάφερες σαν νέος συνδυασμός να συγκεντρώσεις, αλλά και γιατί μέχρι τελευταία στιγμή δεν το έβαλες κάτω και με τιμιότητα, αξιοπρέπεια και σύνεση το πάλεψες! 

Επί 17 συναπτά έτη ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ αγωνιζόσουν για τα κεκτημένα του δήμου μας και αυτό θα συνεχίσεις να κάνεις και ως αντιπολίτευση γιατί μπορεί να είσαι γυναίκα και να αποτελούσες πάντα τη μειοψηφία, είσαι όμως μια γυναίκα μαχήτρια που με τόλμη, αποφασιστικότητα, και δυναμικότητα πάντα θα είσαι εκεί για όλους τους δημότες!!! 

Ο αγώνας μας από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν τίμιος, καθαρός και αξιοπρεπέστατος και αυτό με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ήμουν μέρος του συνδυασμού σου και δίπλα σε έναν άνθρωπο που με έμαθε το πιο σημαντικό πράγμα... στην πολιτική τα μεγαλύτερα εφόδια είναι η ηθική, η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια που δεν πρέπει ποτέ και από κανέναν να χαθούν!!! 

Σε ευχαριστώ για όλα!!! 

Ο αγώνας συνεχίζεται με θέληση και γνώση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες