Final-4 παμπάιδων της ΕΣΠΕΠ ενάντια στον Eθισμό των νέων στο Διαδίκτυο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2019

Final-4 παμπάιδων της ΕΣΠΕΠ ενάντια στον Eθισμό των νέων στο Διαδίκτυο


Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία της Πάτρας ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, συνδιοργανώνουν την τελική φάση του Final-4 Παμπαίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου στο γήπεδο της Ολυμπιάδας.
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ο ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ο Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ και ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., όπου η πρωταθλήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ένωση στην προκριματική φάση του Πανελληνίου τουρνουά Παμπάιδων.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
ΠΕΜΠΤΗ           20/6/2019    18.00     Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ     ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ 
ΠΕΜΠΤΗ           20/6/2019    20.00      Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ           ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    21/6/2019    15.00      ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   21/6/2019     17.00       ΜΕΓΑΛΟΣ  ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Εκτός της αγωνιστικής δράσης, θα πραγματοποιηθεί και ενημερωτική εκδήλωση για τους μικρούς αθλητές μας σχετικά με τον Εθισμό των Νέων στο Διαδίκτυο από Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Αγώνων, κατά την διεξαγωγή του Final-4 θα γίνεται προβολή του εθελοντισμού και εγγραφή εθελοντών,παρέχοντας πληροφόρηση και ενημερωτικά έντυπα για τους αγώνες, καθώς τον ερχόμενο Αύγουστο η Πάτρα, λόγο της διεξαγωγής των 2ον Παράκτιων Αγώνων, γίνεται σταυροδρόμι πολιτισμού και πρωτεύουσα του Αθλητισμού της Μεσογείου.
final4 afisa
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες