Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων Από 15 Έως 21 Ιουλίου 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων Από 15 Έως 21 Ιουλίου 2019


Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα

Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση



Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στην 24 μοίρα και 4'. Αυτό που κάνει πιο δύσκολη αυτή την έκλειψη είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και Πλούτωνα, θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, απαισιοδοξία, επιθετικότητα, στης σχέσεις θα υπάρχει ζήλια, κτητικότατα, ψυχρότητα. Θα επηρεαστούν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων Κριός - Ζυγός, Καρκίνος - Αιγόκερως και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Στις 17 Ιουλίου θα έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, θα φέρει δυσκολίες οικονομικές και συναισθηματικές, ψυχρότητα, πτητικότητα στις σχέσεις. Στις 21 Ιουλίου, έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει τους Καρκίνους - Αιγόκερους και Κριούς- Ζυγούς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Στις σχέσεις θα υπάρχει πτητικότητα, εγωισμός, πάθος και ανταγωνισμός. Καλό είναι να έχουμε χαμηλούς τόνους και να μην υπαρχή εγωισμός γιατί μπορεί οι σχέσεις να έρθουν στα άκρα και ίσως να οδηγηθούν και στο χωρισμό. Στις 18 Ιουλίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα φέρει αισιοδοξία, τρυφερότητα στις σχέσεις, ρομαντισμό, δημιουργικότητα. Στις 19 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής, από τον Λέοντα, θα επιστρέψει στο Καρκίνο, θα έχουμε αναθεώρησης για οικογενειακά θέματα, η σκέψη θα επηρεάζεται από το συναίσθημα. Θα υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις στις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Κριός
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, προσέχετε τις άσκοπες αγορές και κάντε μία καλή διαχείριση των οικονομικών σας, προσέχετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και πού οδηγείτε. Η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου, επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα που σας βαραίνει εδώ και πολύ καιρό, και νιώθετε καταπίεση. Ίσως φέρνει την ανάγκη να διαλέξετε ανάμεσα στην οικογένεια και στη καριέρα ή να βελτιώσετε το κοινωνικό σας προφίλ. Εάν νιώθετε ή έχετε την ανάγκη να σταματήσετε κάποια δουλειά μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, η φόρτιση θα είναι μεγάλη και ίσως κάνετε λάθος, κρατήστε χαμηλούς τόνους και να είστε, όσο μπορείτε, ευγενικοί με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο, αλλά και να προσέχετε τα άτομα της οικογένειας που ίσως θα έχουν δυσκολίες αυτές τις μέρες. Για εσάς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν δυσκολίες οικονομικές, συναισθηματικές αλλά και οικογενειακές. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποιο άτομο της οικογένειας. Από τις 19 Ιουλίου, εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την ανάγκη να κάνετε επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, καλό είναι να το σκεφτείτε καλά.


Ταύρος
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας και στα επαγγελματικά, προσέχετε τη νευρικότητα με άτομα της οικογένειας αλλά και μικροατυχήματα στο σπίτι, που ίσως προκαλείτε εσείς. Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ίσως φέρει διλήμματα για την πορεία της ζωής ή έρχεται στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία με άτομα που είναι μακριά. Πιθανόν να έχετε την ανάγει να αλλάξετε τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε τώρα, είναι η στιγμή να βάλετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, μαθήματα, σπουδές, σχέσεις που θα αλλάξουν την ποριά της ζωής σας. Για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο στις 17 και 21 Ιουλίου θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία, προσέχετε την επικοινωνία σας με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, για να μην ψυχρανθούν οι σχέσεις ανάμεσα σας. Στις 18 Ιουλίου, για τους αδέσμευτους υπάρχει ευκαιρία για μία γνωριμία που ίσως θα είναι μοναδική στη ζωή τους. Στις 19 για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα υπάρχουν αναθεωρήσεις σε θέματα της καθημερινότητας που είναι σε εκκρεμότητα αλλά και θέματα με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι
Η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ίσως νιώθετε ανασφάλεια αλλά και φοβίες για οικονομικά θέματα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιο οικονομικό θέμα για να το λύσετε αλλά και υπαρξιακά και σεξουαλικά θέματα. Στις 17 και 21 Ιουλίου οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις στις πληρωμές, ένα οικονομικό θέμα πιθανόν να γίνει αιτία να ψυχραθούν η σχέσης σας με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο. Στις 18 Ιουνίου μία ιδέα ή έμπνευση σας, θα δώσει λύση σε ένα οικονομικό θέμα. Από τις 19 Ιουλίου, θα αναθεωρήσετε συζητήσεις και αποφάσεις που έχετε πάρει για οικονομικά θέματα, προσέχετε και στις αγορές σας.

Καρκίνος
Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες και την ανάγκη να ελευθερωθείτε, να κλείσετε καταστάσεις, σχέσεις που σας καταπιέζουν ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν. Στις 17 και 21 Ιουλίου εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, θα έχετε προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ίσως ζήλια και πτητικότητα, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα, θα θέσουν σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες. Από τις 19 Ιουλίου θα επανεξετάσετε θέματα και αποφάσεις που είχατε πάρει για τη ζωή σας. Στις 20 Ιουλίου θα είστε ρομαντικοί και γοητευτικοί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, να συναντήσετε ένα πρόσωπο από μακριά, οι αδέσμευτοι πιθανόν να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους.

Λέων
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας, στα επαγγελματικά, στη καριέρα και στο κοινωνικό σας προφίλ. Η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου, επηρεάζει την καθημερινότητά, την εργασία. Ίσως κάποια άτομα από το χώρο της εργασίας να σας καταπιέζουν και να ζητάνε περισσότερα από εσάς ή ένα πρόβλημα να σας αγχώσει και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα υγείας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να βλέπετε με αισιοδοξία τα πράγματα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μία αλλαγή στο χώρο εργασίας ή να ξεκινήσετε κάτι που να σας εκφράζει καλύτερα. Στις 17 και 21 Ιουλίου να προσέχετε οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, οι ευθύνες στο χώρο της εργασίας και της καθημερινότητας θα σας κάνουν να έχετε ένταση, προσέχετε μη είστε αυστηροί και φέρνετε τη σχέση σε κρίση. Από τις 19 Ιουλίου εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε συζητήσεις ή να έρθετε σε επαφή με μία σχέση σας από το παρελθόν ή να κάνετε μία μυστική σχέση.

Παρθένος
Η Έκλειψη Σελήνης θα σας βάλει σε διλήμματα εσάς του τρίτου δεκαημέρου, για το πώς θα μοιράσετε τον χρόνο σας ανάμεσα στους φίλους και στις ομάδες, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα παιδιά αλλά και χρόνο για τη διασκέδασή σας. Ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που υπάρχει με τα παιδιά ή με ένα δημιουργικό σας σχέδιο, με μία σχέση σας που νιώθετε να σας καταπιέζει και να σας περιορίζει. Μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους ελευθερίας, διασκέδασης, και δημιουργίας, τρόπους να επικοινωνείτε και να περάστε όμορφα με τα παιδιά σας. Να αφήσετε πίσω ότι σας στεναχωρεί. Στις 17 Ιουλίου εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως νιώθετε πίεση και περιορισμό από τα αγαπημένα πρόσωπα και από τα παιδιά και ίσως να ψυχραθούν οι σχέσεις σας. Στις 21 Ιουλίου εσείς του τρίτου δεκαήμερου, απόφυγε να είστε εμωνικοι με μία σχέση σας και μην είστε αυστηροί με τα παιδιά σας. Από τις 19 Ιουλίου θα επανεξετάσετε και θα συζητήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους και συλλογική δουλειά.

Ζυγός
Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαήμερου, θα φέρει ανασφάλεια και ψυχολογικά προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ίσως έρθει στην επιφανειακά ένα παλιό ζήτημα που έχει να κάνει με άτομα της οικογένειας. Ίσως σκέφτεστε τις ρίζες σας, το που ανήκετε, αν παίρνετε την αγάπη από την οικογένεια. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε την σχέση σας με άτομα της οικογένειας ή να κάνετε κάποια μετακόμιση για να αλλάξετε τη ζωή σας. Στις 17 Ιουλίου ένα οικονομικό θέμα θα σας απομακρύνει από ένα άτομο της οικογένειας. Στις 21 Ιουλίου, μπορεί να έχετε εμμονές και ίσως συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας, προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι. Στις 18 μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλό που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και την εργασία σας, αλλά και να έχετε μία καλή εξέλιξη σε ένα θέμα υγείας. Για τους αδέσμευτους ίσως έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Σκορπιός
Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο και έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεστε, με τις σχέσεις σας, με τα αδέλφια, με τα αγαπημένα πρόσωπα, με την επικοινωνία, με την οδήγηση, με τα ταξίδια. Θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, που επικοινωνείτε, θα βρείτε τρόπους καινούριους να εξελιχθείτε. Στις 17 Ιουλίου ίσως ένα οικονομικό θέμα να φέρει ψυχρότητα στις σχέσεις σας με αδέρφια, γείτονες ή αγαπημένα πρόσωπα. Στις 21 Ιουλίου ίσως γίνεστε αμάνικοι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Προσέχετε, μην είστε καταπιεστικοί με άτομα του περιβάλλοντός σας και συγγενικά πρόσωπα. Στις 18 Ιουλίου για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δημιουργηθεί η ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία ή να συναντήσετε ένα σημαντικό άτομο και να κάνετε μία ρομαντική σχέση. Από τις 19 Ιουλίου θα επανεξετάσετε αποφάσεις που είχατε πάρει για ταξίδια, σπουδές ή νομικά θέματα, θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποια θέματα.

Τοξότης
Η Έκλειψη Σελήνης θα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης, ασφαλείας και οικονομικά θέματα. Ίσως προβλήματα οικονομικά θα χαλάσουν τη διάθεση σας και τη σχέση σας με τα αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθήσετε να βρείτε τον εαυτό σας και να δείτε την χαρά μακριά από τα υλικά πράγματα και να μάθετε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Προσπαθήσετε τα οικονομικά, κληρονομικά προβλήματα να μη σας κάνουν αυστηρούς και να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και μη γίνεστε εμμονοικοι με μία σχέση σας από το παρελθόν. Στις 18 Ιουλίου νιώθετε κοντά με άτομα της οικογένειας και ίσως θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία σχέση, ίσως μυστική με πάθος, με καποιο άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος.


Αιγόκερως
Η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου ίσως φέρει την ανάγκη για αλλαγή στη ζωή σας, ότι δεν σας εκφράζει, δεν σας αντιπροσωπεύει μπορείτε τώρα να το αλλάξετε, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που να σας εκφράζει ή να σας εξελίξει, να σας ελευθερώσει. Έχετε τη δύναμη, έχετε την αντοχή και της ιδέες, μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να κάνετε το βήμα. Ίσως τώρα νιώθετε κάποιο πρόβλημα που υπάρχει στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία να είναι πιο μεγάλο και να σας βαραίνει ψυχολογικά, αποφύγετε να είστε σκληροί και αυστηροί με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, στις 18 Ιουλίου ίσως παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε μία συμφωνία ή έχετε μία ευκαιρία για μία συνεργασία, για τους αδέσμευτους πιθανόν να γνωρίσουν τον έρωτά τους και να κάνουν μία σημαντική σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας.

Υδροχόος
Η Έκλειψη της Σελήνης που γίνεται στις 16 Ιουλίου, επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, και έχετε πλανήτες εκεί. Θα σας φέρει την ανάγκη να απομονωθείτε, να τα βρείτε με την ψυχή σας, να ψάξετε μέσα σας τις βαθιές ανάγκες σας, να δείτε αν έχετε κάνει πράγματα για τον εαυτό σας, αν είστε ευτυχισμένοι, ικανοποιημένοι, να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι αναψυχής, θα αναλογιστείτε το που συναντά η λογική την καρδιά σας και τότε θα κάνετε αυτό που ακριβώς θέλετε, αφήστε τα όνειρα που βγαίνουν από μέσα σας να γίνουν πραγματικότητα, μην καταπιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας, δώστε ελευθερία, την ευκαιρία στον εαυτό σας και στην εξέλιξή σας. Στις 17 Ιουλίου ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειάζεται τη βοήθειά σας, προσέχετε μην είστε αυστηροί και μην κάνετε αρνητικές σκέψεις για μία σχέση σας. 21 Ιουλίου θα έχετε εμμονή με μία παλιά σχέση σας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο να χρειάζεται την βοήθειά σας. Στις 18 οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα ιδιαίτερο άτομο και ίσως δημιουργήσουν μία ρομαντική, σημαντική σχέση για τη ζωή τους, πιθανόν στο χώρο της εργασίας.

Ιχθύες

Η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και θα επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις, θα έχετε την ανάγκη να εξετάσετε το χρόνο που δίνετε στις φιλικές σχέσεις, στα αγαπημένα πρόσωπα και στα παιδιά, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Ίσως έρχονται στην επιφάνεια κάποια προβλήματα με φιλικά πρόσωπα ή ομάδες, θα χρειαστεί ίσως κάποιες σχέσεις που δεν αξίζουν να τις απομακρύνετε. Θα έχετε νέες ιδέες, όνειρα και σχέδια, νέους φίλους που έχουν αξία. Στις 17 Ιουλίου, προσέχετε, κάποια οικονομικά προβλήματα θα σας απομακρύνουν από μία σχέση σας ή από ένα φιλικό πρόσωπο. Στις 21 Ιουλίου ίσως γίνεστε κτητικοί με μία σχέση σας αλλά και δαιμονικοί. Στις 18 Ιουλίου θα έχετε μία δημιουργική ιδέα που θα σας βοηθήσει οικονομικά, για τους αδέσμευτους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία. Εσείς του πρώτου δεκαήμερου προσέχετε τις εντάσεις στην καθημερινότητα γιατί θα έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας, φροντίστε τη διατροφή και την ξεκούραση σας για να μην δημιουργήσετε προβλήματα στην υγεία σας. 

MATI GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες