Τρόμος στον αέρα - Αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2019

Τρόμος στον αέρα - Αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό


Ένα αεροπλάνο της Ryanair το οποίο πετούσε προς το αεροδρόμιο της Πάφου και είχε τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη χτυπήθηκε από κεραυνό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sigmalive όλα συνέβησαν χθες βράδυ, όταν το αεροπλάνο που ταξίδευε από τη Ρίγα προς την Πάφο χτυπήθηκε από κεραυνό στον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές.
Το αεροπλάνο τελικά καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου και το μεσημέρι της Τετάρτης κατέφθασε άλλο αεροπλάνο το οποίο μετέφερε τους επιβάτες στον τελικό τους προορισμό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες